Horoscop: Ce impact are ECHINOCŢIUL de toamnă asupra zodiei tale

Schimbarea de anotimp induce adesea stări de anxietate şi sporeşte nivelul stresului resimţit la nivelul organismului. Fiecare zodie resimte diferit acest fenomen, iar astrele îţi dezvăluie ce impact are echinocţiul de toamnă asupra fiecărui nativ în parte. Află recomandările astrelor pentru zodia ta, astfel încât să poţi profita din plin de schimbările aduse de echinocţiul de toamnă.

RomaniaTV.net
23 sept. 2016, 12:38
Horoscop: Ce impact are ECHINOCŢIUL de toamnă asupra zodiei tale

Berbec

Echinocţiul de toamnă scoate la iveală o serie de secrete interesante. Ai o serie de bănuieli şi doreşti să afli mai multe informaţii, însă ai grijă să nu tragi concluzii pripite. Deşi de regulă te poţi baza pe intuiţie, optimismul şi entuziasmul pot transforma, în această perioadă, scânteia pasiunii într-un adevărat infern.

Dacă relaţia ta scârţâie, acesta este momentul propice pentru un plus de pasiune. Optează pentru activităţi în doi şi nu vei regreta. Dacă eşti singură, lasă telefonul şi laptopul deoparte şi ieşi în oraş sau călătoreşte. S-ar putea să te intersectezi cu o persoană extrem de interesantă.

Citeşte şi  ECHINOCŢIU DE TOAMNĂ: Ziua este egală cu noaptea pe 22 septembrie

Taur

Echinocţiul de toamnă te transformă într-un fluture extrem de sociabil. În dragoste vei avea parte de surprize plăcute, iar la locul de muncă simţi că totul decurge aşa cum ţi-ai dorit. Magia acestui fenomen te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele. Unele bănuieli nu-ţi dau pace, aşa că ai face bine să le explorezi într-o manieră creativă. Dacă ai aşteptat momentul potrivit pentru a face o mutare îndrăzneaţă, fie pe plan personal, fie pe plan profesional, echinocţiul de toamnă îţi oferă condiţiile ideale pentru a acţiona.

Gemeni

În această perioadă vei simţi cum personalitatea ta se împarte în două. Vei fi tentată să o apuci încotro bate vântul şi eşti foarte distrasă. Ai face bine să te temperezi. Când simţi că te apucă dorul de ducă, alege un lucru asupra căruia să te concentrezi şi du-l până la capăt. Dacă simţi că îţi lipseşte ceva pe plan personal, în loc să fugi încotro vezi cu ochii, mai bine stai locului şi petreci momente de calitate cu cei care contează cu adevărat pentru tine.

Citeşte mai mult pe feminis.ro