Horoscop. Ce îşi doresc băieţii la prima întâlnire, în funcţie de zodia lor

Horoscop: Deşi vor să pară altfel la primul contact, bărbaţii cu care ne întâlnim au cu totul alte gânduri despre cum ar vrea să decurgă date-ul cu tine. Află ce spune zodia lui despre el!

12 apr. 2014, 06:25
Horoscop. Ce îşi doresc băieţii la prima întâlnire, în funcţie de zodia lor

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Deşi ar vrea să sară direct pe tine de la prima întâlnire, bărbatul din această zodie se chinuie să fie galant. Pare cuminte şi rezervat, dar în mintea lui curg diverse scenarii care mai de care mai îndrăzneţe. Va vrea totuşi să vă vedeţi într-un cadru în care te poate atinge cât mai mult, cum ar fi în club, pe ringul de dans.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este sincer, aşa că prima întâlnire vrea să fie un pas înainte pentru eventuala relaţie. Nu speră să facă sex, ci din contră, vrea o seară romantică într-un restaurant atent ales. Este un tip foarte elegant şi îngrijit, aşa că aşteaptă acelaşi lucru şi din partea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni încearcă să te cunoască cât mai bine încă de la prima întâlnire, şi vrea mai mult să vorbească decât să treacă la acţiune. Dacă întrece măsura şi este mai îndrăzneţ decât ar trebui, atunci e clar că nu are intenţii serioase.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul îşi doreşte ca prima lui întâlnire cu tine să fie una prietenoasă, căci dacă aţi ajuns să vă întâlniţi înseamnă că trebuie să vă simpatizaţi. Trebuie să vorbiţi mult şi să nu aveţi momente lungi de tăcere, aşa că găseşte subiecte, fie ele şi intime.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul nu s-ar simţi în largul lui dacă ar rămâne singur doar cu tine, preferă să te cucerească cu public. Şi-ar dori să mergeţi la club sau la o petrecere aniversară ţi să vă distraţi de minune. Chiar dacă în mintea lui visează că va ajunge cu tine în pat după o noapte de beţie, acest nativ va rămâne diplomat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să ştii că acest nativ nu îţi dă întâlnire doar de dragul de a te cunoaşte, ci are un scop precis. Vrea să te impresioneze asta e clar, aşa că trebuie să alegi un loc liniştit în care se poate face auzit. Nu îli doreşte să grăbească lucrruile, dar visează să te dea pe spate de la primul date.
 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă are imaginaţia foarte bogată, aşa că dacă îl vei invita la tine pentru că tocmai ai gătit ceva delicios, atunci cu siguranţă va interpreta cu totul altfel. Va veni pregătit şi hotărât să încerce mai mult decât ar trebui. Cu toate astea, e conştient că dacă se va întâmpla, relaţia voastră nu va fi una de durată.
 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din acest semn zodiacal este destul de misterios şi timid, aşa că se va lăsa destul de greu. Vrea să simtă cu adevărat că e dorit, de aceea te va lăsa să fierbi cel puţin primele cinci întâlniri. Vrea gesturi romantice din partea ta şi să eviţi intimităţile sau întrebările legate de fostele lui.
 
Cite;te mai mult pe eva.ro