HOROSCOP: Ce minciuni spun zodiile

Mai mici sau mai mari, nevinovate sau intenționate, cu toții am mințit cel puțin o dată în viață. Este cert că nu trebuie să devină un obicei, însă fiecare persoană are propriile motive pentru care alege să mintă. Află din următorul articol ce minciuni spun zodiile! 

14 nov. 2018, 11:21
HOROSCOP: Ce minciuni spun zodiile
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Nativii din zodia Berbec sunt orgolioși și se lasă cu greu descoperiți de cei din jur. Ei vor minți în legătură cu adevăratele lor sentimente pentru a nu părea slabi și vulnerabili. Este modul lor de apărare față de suferință.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Nativii din zodia Taur obișnuiesc să se laude des cu ceea ce fac. Poate că nu este cel mai minunat lucru, însă un Taur va înflori întreaga situație pentru a-i face pe cei din jur să îl considere cel mai bun.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Nativii din zodia Gemeni ar minți doar atunci când sunt nevoiți să o facă. De asemenea, aceștia sunt foarte amabili și ar prefera să nu îi rănească pe cei din jur cu un adevăr crud. Astfel, se vor folosi de o mică minciună pentru a ieși dintr-o situație neplăcută.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Atunci când se simt răniți și trădați, nativii din zodia Rac au tendința de a spune că le este mai bine fără persoana respectivă și că își doresc să fie singuri – nimic mai neadevărat. De fapt, exact în acele momente au nevoie de cât mai multă afecțiune și de cineva care să le-o ofere.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Nativii din zodia Leu sunt cunoscuți pentru modul lor tranșant de a spune adevărul. Singurele momente în care ar opta pentru a spune o minciună în detrimentul adevărului ar fi atunci când este singura modalitate de a obține ceea ce își doresc.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Nativii din zodia Fecioară mint atunci când doresc să își acopere defectele sau ceva de care nu sunt tocmai mândri. Firea lor perfecționistă este responsabilă de acest lucru. Nimeni nu trebuie să știe că o Fecioară a comis erori.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Un lucru este cert: Balanțele nu știu să mintă. Nativii din această zodie aleg să spună întotdeauna adevărul. Minciunile pe care ei le spun sunt de fiecare dată nevinovate. Chiar și atunci, atunci să mărturisească ceea ce au făcut, căci nu suportă gândul de a-i minți pe cei din jur.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Nativii din zodia Scorpion nu au o problemă în a-i minți pe cei din jurul lor, mai ales dacă acest lucru va veni în beneficiul lor. De cele mai multe ori, ei aleg să mintă atunci când se află într-o relație pentru a masca aventurile pe care le au.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Nativii din zodia Săgetător sunt printre cei mai sinceri din întregul zodiac. Ei ar minți doar atunci când au nevoie de liniște și nu vor să fie presați. În alte circumstanțe, sinceritatea Săgetătorilor nu poate fi egalată.

    Nativii din zodia Capricorn țin foarte mult la imaginea și cariera lor. Ar minți pentru a reuși să crească în ochii celor din jur și s-ar lăuda cu realizări pe care, cel mai probabil, nici nu le-au avut vreodată.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Nativii din zodia Vărsător sunt mult prea preocupați de propriile vise pentru a avea timp să mintă. Totuși, atunci când o fac, este pentru binele persoanelor din jurul lor. Preferă să mintă decât să se încarce cu și mai multe energii negative.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Nativii din zodia Pești țin foarte mult la prietenii și familia lor. Ei ar alege să mintă doar atunci când ar considera că asta va fi spre binele lor, căci urăsc să își vadă apropiații răniți sau dezamăgiți.