Horoscop: Ce ne rezervă astrele în 2017 din punct de vedere sexual

În 2017 Săgetătorii vor fi mai mult în interacţiune socială cu sexul opus şi se vor gândi mai puţin la căsătorie sau angajamente pe termen lung, Vărsătorii vor fi interesaţi mai mult de aventuri sexuale decât de relaţii stabile, iar Peştii vor avea parte de o dragoste frumoasă.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 13:01
Horoscop: Ce ne rezervă astrele în 2017 din punct de vedere sexual

Berbec

Dragoste va fi un lucru destul de dificil pentru zodia Berbec în 2017. S-ar putea să-ţi descoperi noi fantezii sexuale, reorientându-te în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală. Nativii singuri vor fi mai interesaţi să cunoască diferite persoane şi să aibă diferite aventuri amoroase.

Căsătoria va fi ultimul lucru pe care Berbecii îl vor avea în minte. Nativii căsătoriţi s-ar putea confrunta cu anumite tensiuni în căsnicia lor. Trebuie să dea dovadă de foarte multă răbdare şi să încerce să vorbească cu partenerii lor pentru a reuşi să găsească o soluţie împreună. 2017 nu este anul potrivit pentru a lua decizii pripite atunci când vine vorba de sex sau de dragoste.

Taur

Pentru Tauri se întrevede un an de noi prietenii şi alianţe romantice, dar nu neapărat toate încercările tale vor fi de succes. Dacă sunteţi interesat doar de relaţii sexuale, atunci cei ce vă iubeau s-ar putea să nu fie atât de interesaţi de voi. Taurii trebuie să-şi schimbe perspectivele cu privire la romantism în 2017, pentru că acesta este singurul mod în care îşi pot găsi sufletul pereche.

Citeşte şi  Horoscopul 2017. Zodiile cu probleme şi zodiile care se vor bucura de o sănătate de fier

Gemeni

În 2017, Gemenii vor stabili legături puternice şi de durată. Pregătiţi-vă pentru fantezii şi o viaţă sexuală interesantă. Veţi avea noroc în toate aspectele legate de dragoste, aşa că profitaţi din plin de acest aspect. Veţi cunoaşte persoana potrivită alături de care să vă implicaţi într-o relaţie. Cei care deja au un partener, se vor înţelege foarte bine cu acesta în toate aspectele. În general, 2017 va fi un an cu beneficii în ceea ce priveşte interacţiunile amoroase.

Rac

Semnul zodiacal Rac va fi binecuvântat cu multe oportunităţi romantice, datorită personalităţii magnetice. Veţi avea parte de parteneri sexuali pe măsură. De asemenea, intuiţia va juca un rol important în înţelegerea nevoilor partenerului înainte ca acesta să le evoce. Racii căsătoriţi vor fi binecuvântaţi cu înţelegere şi vor avea un an de succes.

Leu. Dragostea la prima vedere se aplică cu adevarat pentru Lei în 2017. Pur şi simplu, când te vei aştepta mai puţin, îţi vei găsi partenerul ideal. Nu vei avea nicio idee despre asta până când nu se va întâmpla. Leii sunt sfătuiţi chiar să încerce site-urile online de întâlniri. Nativii căsătoriţi vor avea parte de un an vesel şi plin de emoţie, vor face tot posibilul pentru a-şi răsfăţa sexual partenerul.

Fecioară. Căutarea partenerului perfect pentru Fecioare se poate încheia în 2017. Totuşi, acest lucru se poate întâmpla numai dacă vă schimbaţi gândirea şi veţi deveni capabili să vedeţi lumea dintr-un alt punct de vedere. În acest an, Fecioarele vor fi atrase de persoane spirituale şi misterioase. Măcar o dată, ei vor putea gândi cu inima lor, mai degrabă decât cu mintea lor. Natura lor practică şi analitică va fi o trăsătură de personalitate atractivă pentru persoanele care se vor îndrăgosti de ei.

Balanţă. Predicţiile astrologie pentru zodia Balanţă în 2017 prevestesc un an de confuzie şi haos. Veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi perceptia despre sex, dacă doriţi să salvaţi relaţia din care faceţi parte. Va trebui cu siguranţă să fiţi mai flexibili şi să acceptaţi şi dorinţele partenerului. Exprimaţi-vă dragostea faţă de partener şi veţi vedea cum lucrurile se schimbă. Acesta este momentul potrivit pentru a merge în acea vacanţă de cuplu pe care aţi planificat-o atât de mult.

Scorpion. Predicţiile de compatibilitate în dragoste pentru zodia Scorpion în 2017 spun că ori vă veţi gândi în mod serios la căsătorie, ori veţi stabili să vă despărţiţi şi să rămâneţi doar prieteni. Nu va exista cale de mijloc. Dacă te implici în escapade amoroase, cu siguranţă se va afla despre asta. Dacă există scorpioni care vor fi interesaţi mai mult de sex decât de o relaţie bazată pe dragoste, povestea se va sfârşi cu siguranţă printr-o despărţire.

Săgetător. În 2017, Săgetătorii vor fi mai mult în interacţiune socială cu sexul opus decât să se gândească la căsătorie sau angajamente pe termen lung. Dar nu este exclus ca nativii foarte hotărâţi să se decidă în cele din urmă că partenerul este persoana cea potrivită alături de care să-şi petreacă restul vieţii. În viaţa conjugală au parte de armonie şi fericire. Nativii căsătoriţi pot planifica un copil anul acesta.

Capricorn. Dragostea şi afecţiunea vor veni un pic mai lent pentru nativii din Capricorn în 2017. Vă veţi încăpăţâna să cunoaşteţi oameni noi, toate încercările dovedindu-se a fi nişte experinţe minunate. Cine ştie, s-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche anul acesta. 2017 este bun pentru căsătorii, dar doar dacă sunteţi sigur de dragostea partenerului.

Vărsător. Vărsătorii vor fi anul acesta interesaţi mai mult de aventuri sexuale decât de relaţii stabile. Vor fi dispuşi să încerce lucruri noi atât în îndeplinirea dragostei cât şi a fanteziilor sexuale. Sunt predispuşi să se reîntoarcă în vechea relaţie, constatând că nu-şi pot uita vechiul partener. Pe de altă parte, Vărsătorii căsătoriţi vor dori puţin mai multă libertate. Acest lucru poate duce la unele conflicte, dacă nu sunt foarte atenţi.

Peşti. În 2017, Peştii vor avea parte de o dragoste frumoasă. Nu vor exista tensiuni şi vor fi foarte romantici. Vor înţelege importanţa comunicării şi vor încerca din greu să integreze acest aspect în relaţia lor. Nativii singuri vor fi interesaţi mai mult de scurte aventuri, mai degrabă decât de un angajament pe termen lung.