Horoscop. Ce necazuri vei avea săptămâna viitoare

Horoscop. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 22-28 august!

RomaniaTV.net
21 aug. 2016, 16:47
Horoscop. Ce necazuri vei avea săptămâna viitoare

LEU

Săptămâna aceasta vine numai cu veşti bune pentru tine, atât pe plan sentimental, cât şi financiar.

Nici sănătatea nu îţi creează probleme, însă ai face bine totuşi să te protejezi mai mult în condiţiile în care ai munci pe rupte până acum. Bucură-te de această perioadă cât de mult poţi, pentru că nu va dura la infinit!

FECIOARĂ

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei avea numeroase nemulţumiri în legătură cu orice. Atragi răul de partea ta şi parcă chiar îl cauţi uneori, de aceea ar trebui să te maturizezi şi să laşi răsfăţul deoparte. Nu poate fi totul aşa cum vrei, iar critica pe care de care dai dovadă îţi poate aduce mulţi duşmani. Fii mai responsabilă!

BALANŢĂ

Dacă pe plan profesional şi financiar stai extrem de bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta sentimentală.

Nu ai reuşit să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale şi se vede clar pe ce te-ai axat mai mult. Din păcate, din cauza acestei alegeri rişti să te trezeşti singură şi plină de regrete!

SCORPION

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, ci poate doar unele mici probleme legate de partenerul tău de viaţă.

Totul depinde doar de tine, aşa că dacă îi vei acorda mai multă atenţie şi îl vei răsfăţa puţin, vei putea scăpa de reproşurile preconizate. Astrele îţi vor da o mână de ajutor în weekend şi te vor face să înţelegi care e problema!

SĂGETĂTOR

Dacă cu banii stai foarte bine, în dragoste ai parte de cele mai mari tensiuni de până acum.

Relaţia ta amoroasă a ajuns într-un punct critic, iar certurile dintre tine şi iubit nu fac altceva decât să pună paie pe foc. Fii atentă la tonul vocii şi la limbaj, optează pentru o comunicare deschisă, însă decentă şi paşnică!

Citeşte mai multe pe eva.ro