Horoscop: Ce nu trebuie să îi spui niciodată iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Fie că abia ai întâlnit pe cineva sau ai o relaţie serioasă de ani de zile, mereu vor exista lucruri noi pe care le descoperi la partenerul tău.

23 mart. 2017, 10:05
Horoscop: Ce nu trebuie să îi spui niciodată iubitului tău, în funcţie de zodia lui

BERBEC

Bărbatul Berbec îşi face relaţii foarte repede datorită abilităţilor lui de comunicare şi capacitaţii de a fi prietenos faţă de oricine. El se simte bine lângă oamenii care gândesc ca el, adică să vrea tot mai mult de la ei şi să fie mereu în căutare de distracţie. În funcţie de cât de puternică e relaţia voastră, ai putea să te simţi mai mult sau mai puţin pe dinafară. El va face un efort constant pentru a te include în viaţa lui, mai ales dacă te iubeşte, dar dacă interesele lui nu sunt importante pentru tine, atunci el poate deveni capricios. Nu este niciodată o idee bună să îi spui că e snob sau că se dă prea important, pentru că el crede doar că are o personalitate puternică. 

TAUR

El iubeşte profund şi îi place să aibă o relaţie de succes şi de lungă durată. Iubirea e foarte importantă pentru el şi ajunge să cunoască mai multe lucruri despre tine decât despre el într-o perioadă scurtă de timp. Ştii, de asemenea, că iubeşte oamenii din viaţa lui din toată inima. Dacă îl acuzi că nu îi pasă de tine, nu numai că este neadevărat, dar este şi incredibil de jignitor pentru el. Poate că arată dragostea altfel decât tine, dar asta nu înseamnă că nu te iubeşte deloc.

GEMENI

Acest nativ preferă întâlnirile ocazionale în locul relaţiilor serioase, dar atunci când se îndrăgosteşte, el va fi foarte special pentru acea persoană. Ar putea să îi ia mult timp până să se deschidă în faţa cuiva şi să fie complet el însuşi, dar cu siguranţă merită aşteptarea. Ar trebui să nu îi spui unui Geamăn că a pierdut timpul pentru că el ştie că este indecis uneori, dar asta nu înseamnă că nu depune efort pentru relaţia voastră. Dacă spui lucruri de acest gen nu vei face altceva decâr să îi arăţi că nu merită să fie iubit.