HOROSCOP. Ce parfum să-i cumperi de VALENTINE’S DAY, în funcţie de zodie

HOROSCOP VALENTINE'S DAY. Cum luna ianuarie este pe sfârşite, toată lumea începe să se gândească la Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiţilor. Dacă vrei să scapi de goana după cadouri, află că poţi alege un dar perfect pentru parteneră doar ridicând puţin ochii către astre.

13 feb. 2014, 19:02
HOROSCOP. Ce parfum să-i cumperi de VALENTINE’S DAY, în funcţie de zodie

HOROSCOP VALENTINE’S DAY. Nicio femeie nu te va ierta dacă de Ziua Îndrăgostiţilor vei veni acasă cu mâna goală. Dacă, din lipsă de inspiraţie, mulţi bărbaţi cumpără o floare şi, poate, o cutie de bomboane, acum vă venim în ajutor cu o sugestie pentru care tot ce trebuie este să ştiţi data naşterii partenerei.

Iată, deci, ce parfum i se potriveşte, în funcţie de zodie:

HOROSCOP BERBEC

Un parfum primăvăratic, proaspăt, în ton cu stilul ei mereu alert, va fi oricând bine primit. Mirosul de levănţică va fi mereu apreciat de o femeie din această zodie, la fel şi cel de brad sau cimbru, pentru aromaterapie.

HOROSCOP TAUR

Simţul mirosului este mai dezvoltat decât la alte zodii şi tocmai de aceea au adevărate colecţii de parfumuri. Chiar şi aşa, o sticluţă cu o licoare magică, dulce şi foarte feminină, va fi foarte apreciată. Ca arome i se potrivesc cel mai bine cele de trandafir, crin sau santal.

HOROSCOP GEMENI

Apreciază aromele delicate, florale. Pentru aromaterapie preferă mirosul de tămâie, isop, rozmarin sau ienupăr.

HOROSCOP RAC

Cel mai potrivit parfum pentru o femeie din această zodie este cel cu aromă de nucşoară sau de nufăr. Vanilia şi levănţica nu sunt nici ele de lepădat.

Ce PARFUMURI EXCITANTE să foloseşti, în funcţie de zodie

HOROSCOP LEU

Are nevoie de un parfum sexy şi aproape solar, care să fie remarcat de alţii. Combinaţia ideală este isop, smirnă şi levănţică.

HOROSCOP FECIOARĂ

Apreciază aromele fine, care amintesc de inocenţa copilăriei. Un parfum de rozmarin şi portocal ar fi un cadou ideal, iar pentru casă preferă mirtul şi pelinul.

HOROSCOP BALANŢĂ

Ai nevoie de un parfum delicat, suav ca un trandafir. Iar cu dacă este în combinaţie cu arome de brad sau ienupăr, succesul va fi garantat.

HOROSCOP SCORPION

Iasomie, mosc şi cedru sunt aromele percutante de care o femeie din această zodie ar enevoiepentru a se simţi bine. Santalul şi aromele orientale sunt, de asemenea, de interes.

Astrosex: Ce cadouri sexuale ţi se potrivesc în funcţie de zodie

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Fiind o iubitoare de natură şi de aer liber, un parfum cu arome de citrice şi vanilie este pur şi simplu ideal. Crinul, santalul şi moscul sunt interzise pentru femeile din această zodie.

HOROSCOP CAPRICORN

Preferă parfumurile cu clasă, care împşetesc aroma de bergamotă cu ambră şi magnolie. Când vine vorba de aromaterapie vor alege oricând menta şi busuiocul.

VĂRSĂTOR

Apreciază parfumurile optimiste, proaspete, originale. Vei da lovitura cu un parfum cu aromă acvatică sau florală (în special orhidee).

PEŞTI

Caută un parfum sexy şi dulce în acelaşi timp. Recomandate sunt aromele de zmeură, căpşuni, iasomie sau paciuli.