Horoscop: Psihologii îţi explică personalitatea ta, în funcţie de zodie

Ştiai că personalitatea ta se poate detecta şi în funcţie de zodia în care te-ai născut?

18 nov. 2014, 14:27
Horoscop: Psihologii îţi explică personalitatea ta, în funcţie de zodie

Berbec – Tipul impulsiv

Asa cum era de asteptat, berbecii sunt reprezentati de catre tipul personalitati impulsive, o personalitate foarte agitata. Nu te poti tine departe de tentatii si nu poti spune niciodata NU, pentru ca iti place mereu sa incerci lucruri noi.

Sunt foarte rare momentele in care iti poti controla iesirile si reactiile pentru ca te bazezi foarte mult pe instinct si nu te gandesti inainte sa actionezi. De cele mai multe ori deciziile pe care le iei astfel sunt bune, dar ar trebui ca din cand in cand sa te gandetsi ai bine si sa iti mai temperezi impulsivitatea.

Citeşte şi Horoscop: Cât de sincer este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Taur – Tipul hipertimic

Taurii sunt de obicei persoane cu picioarele pe pamant si uneori usor pretentioase, insa personalitatea lor hipertimica ii caracterizeaza ca fiind firi energice cu un optimism foarte ridicat, ceea ce ii ajuta sa treaca mai usor peste orice situatie.

Afectivitatea este una dintre cele mai puternice caracterisitici ale acestui tip de personalitate, taurii fiind unii dintre cei mai familisti nativi ai zodiacului si cei mai atasati de catre cei din jur, de catre prieteni si familie.

Citeşte şi HOROSCOP: Află dacă e fericit alături de tine, în funcţie de zodia lui

Gemeni – Tipul emotiv

La prima vedere am spune ca gemenii nu sunt persoane emotive pentru ca debitul lor verbal este unul foarte mare si par oameni cu o puternica incredere in propria persoana, lucru care nu este deloc fals.

Cu toate acestea, chiar daca uneori par insensibili, este doar o masca pe care o afiseaza ca o arma de autoaparare. In adancul sufletului, gemenii sunt persoane foarte emotive ce traiesc fiecare moment si fiecare clipa cu o intensitate sporita. Sunt sensibili, chiar daca nu recunosc acest lucru.

Citeşte continuarea horoscopului pe Kudika.ro.