HOROSCOP: Ce PROVERB ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Inspirate din folclorul popular din lumea întreagă, proverbele reușesc să sintetizeze prin doar câteva cuvinte trăsături importante ale personalității. Iată ce proverb ți se potrivește în funcție de zodie.

31 ian. 2015, 09:45
HOROSCOP: Ce PROVERB ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Berbec

Plini de inițiative și de energie, nativilor din Berbec le plac ideile noi și încep cu entuziasm proiecte ambițioase. Adesea, însă, dau dovadă de încăpățânare și rigiditate atunci când cei din jur nu fac așa cum vor ei și greu le poți intra în voie. Proverbul pentru ei: „Cel care zâmbește în loc să se înfurie va fi întotdeauna mai puternic”.

Taur

Adepți ai naturaleții și simplității, Taurilor nu le plac lucrurile complicate, așa că adesea preferă rutina în locul marilor provocări. Sunt sociabili, au simțul umorului, le place să trăiască bine, iar dacă vreți să le faceți o surpriză, pregătiți-le o cină sofisticată și vor fi cei mai fericiți. Proverbul pentru ei: „Dragostea trece prin stomac”.

Gemeni

Versatilitatea și dualitatea sunt printre principalele trăsături ale acestei zodii. Gemenii au capacitatea incredibilă de a-și schimba comportamentul foarte rapid, se entuziasmează foarte repede, dar se supără rapid dacă nu primesc ceea ce consideră că merită. Uneori sunt ca niște copii cărora le place joaca și nu ai cum să te plictisești alături de ei. Proverbul pentru ei: „Adevărul trebuie rostit uneori în glumă”.

Rac

Conservatori, nativii din Rac sunt încântați de siguranța oferită de căldura căminului familial. Pentru ei, casa este refugiul perfect atunci când au nevoie de un pic de singurătate. Sunt sensibili, creativi și au multă imaginație. Adesea devin foarte sentimentali, iubirea ocupă, de altfel, o parte foarte importantă în viața lor. Proverbul pentru ei: „Cearta îndrăgostiților este renașterea dragostei”.

Leu

Gloria, faima, dorința de a avea succes și de a conduce sunt trăsăturile care-și pun amprenta asupra personalității celor născuți în zodia Leului. Ambițioși, creativi și extrovertiți, au încredere deplină în forțele lor, iar prestigiul social este foarte important. Proverbul pentru ei: „Nu promite când ești fericit, nu răspunde când ești nervos, nu lua decizii când ești trist”.

Fecioară

Trăsătura dominantă a acestei zodii este perfecționismul. Atenți la orice detaliu, cu un simț critic deseori exagerat, nativii Fecioară sunt cunoscuți și pentru atitudinea lor rezervată. Răbdători, calmi, discreți, preferă să execute sau să-i ajute pe ceilalți și nu au inițiative decât atunci când nu au de ales. Proverbul pentru ei: „Răbdarea este un unguent bun pentru orice rană”.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Citeşte şi HOROSCOP URANIA. Previziuni pentru perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2015