Horoscop: Ce răspunde fiecare zodie când îi spui „Te iubesc”

Reacţionăm diferit la complimente şi chiar şi la declaraţiile de dragoste. Dacă pe unii dintre oameni, vorbele dulci îi topesc pur şi simplu, pe alţii îi lasă indiferenţi.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 12:25
Horoscop: Ce răspunde fiecare zodie când îi spui „Te iubesc”

Berbec

Nativul vrea sa fie intotdeauna mai presus decat toti si toate. I se pare ca el e cireasa de pe tort in orice situatie si si in acest caz la fel. De aceea, iti va spune ca el te iubeste si mai mult decat o faci tu. Pentru ca poate!

Taur

Taurul nu prea are incredere in oameni. E vigilent si i se pare ca mereu e cineva care comploteaza ceva impotriva sa. De aceea, si sta mereu la panda si e neincrezator in ce i se intampla. Iti va tranti rece: „Pe bune?”

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care fac un cuplu de vis. Sunt diferite, dar atracţia e irezistibilă

Gemeni

Nativul din Gemeni, de departe cel mai haios dintre toti, iti va raspunde in stilul sau caracteristic cum altfel decat cu o gluma. „Si mie imi place sa dansez” o sa-ti zica mustacind si cu un zambet siret in coltul gurii.

Rac

I-ai spus ca il iubesti? L-ai topit definitiv pe Rac. Cu toate astea, circumspect din fire, va incerca sa se asigure de sentimentele tale. „Pentru cat timp ai sa ma iubesti” va veni raspunsul-intrebare al Racului. Gaseste rapid ceva de spus!

Citeşte mai mult pe studentie.ro