HOROSCOP: Ce să faci ca să cucereşti un bărbat din zodia Peşti

Horoscopul are mai multă legătură cu viaţa noastră sentimentală decât (poate) ne-am dori, aşa că e bine să ştii, în linii mari, cam cum să procedezi cu fiecare nativ în parte. Pentru azi vă spunem, doamnelor, cum să faceţi să cuceriţi un bărbat născut în zodia Peşti. Pentru că, deşi par accesibili şi uşor de prins în mreje, nu e totul atât de simplu precum pare.

RomaniaTV.net
27 sept. 2016, 13:48
HOROSCOP: Ce să faci ca să cucereşti un bărbat din zodia Peşti

Un „Peşte” nu o să fie niciodată cucerit cu ajutorul aspectelor materiale. Nu are rost să-ţi etalezi cele mai scumpe haine şi bijuterii sau să-i povesteşti despre realizările tale profesionale. Pur şi simplu nu pune mare preţ pe asemenea lucruri. Dacă vrei să îi captezi atenţia, vorbeşte despre muzică, artă şi natură şi ai grijă să ştii ce vorbeşti!

Peştii sunt extrem de romantici, idealişti şi visători, dar asta nu înseamnă că pot fi uşor de dus de nas. Din contră, sunt rezervaţi şi nu îşi exprimă prea uşor sentimentele, aşa că nu te speria dacă nu transmite niciun „semnal” că te-ar plăcea. S-ar putea doar să nu le vezi tu. Cam atât sunt de discreţi şi… prudenţi.

Femeia ideală pentrun bărbat din Peşti trebuie să aibă iniţiativă, să fie punctuală, ordonată şi interesată de tot ce înseamnă artă şi spiritualitate. Bărbatul din zodia Peşti este partenerul perfect într-o relaţie profundă şi serioasă, iar dacă asta este ceea ce cauţi, cel mai uşor mod de a-l seduce este să te deschizi complet în faţa lui, pentru că nativii acestei zodii îşi doresc, în primul rând, o relaţie sinceră, de suflet. Fii înţelegătoare, tandră, romantică şi adu frumuseţe şi linişte în viaţa lui.

Nu face prea mult apel la fapte sau la logică, ci pune accent pe emoţii şi pe intuiţie. Asta dacă nu vrei să „înoate” în direcţia opusă. E bine să încerci, din când în când, să-l aduci cu picioarele pe pământ, dar secretul este să nu o faci prea brutal. Diplomaţia şi discreţia sunt cuvintele cheie în asemenea situaţii.

Nativilor din Peşti le place să ajute şi să vindece oamenii. Planetele lor dominante sunt Neptun şi Jupiter, care le oferă blândeţe, sensibilitate şi misticism. Dacă Peştele simte că cineva profită de el sau nu îl apreciază destul, pur şi simplu se retrage, fără avertisment. Iar apoi va fi greu spre imposibil să-i recâştigi încrederea.

Pentru că Peştii au o abilitate specială de a citi limbajul trupului, nu te mira dacă, de multe ori, el ştie deja ce vrei să spui sau ce simţi.

Singurătatea pentru Peşti este una dintre cele mai teribile experienţe pentru ei, aşa că mulţi preferă să rămână într-o relaţie nepotrivită, decât să nu aibă pe nimeni.

Eşti compatibilă cu un bărbat Peşti dacă eşti din zodia Fecioară, Berbec, Săgetător sau… Peşti. Mai bine îţi iei, însă, gândul, dacă eşti Gemeni, Leu, Balanţă sau Vărsător.