HOROSCOP: Ce să faci în noul an pentru a avea succes garantat

HOROSCOP 2018. Pentru a intra în noul an cu dreptul trebuie să facem câteva lucruri, în funcție de zodie.

14 dec. 2017, 08:57
HOROSCOP: Ce să faci în noul an pentru a avea succes garantat

BERBEC
Nu este nimic mai satisfăcător decât să îți termini toate cele planificate pentru 2017 și să poți începe noul an fresh. Pentru că ți-ai dat silința în fiecare zi pentru a realiza tot ceea ce ți-ai propus, acum meriți o pauză. Dacă nu ai făcut-o deja, lasă puțin stresul de-o parte. Acordă-ți un timp de relaxare, aventurează-te, distrează-te!

 
 

TAUR
Ai planuri foarte mari pentru anul ce vine, tocmai de aceea trebuie să te ocupi puțin de tine ca să te poți ridica la nivelul așteptărilor. Scapă de hainele care nu te mai fac să te simți bine, fă-ți o cură de detoxifiere și relaxează-te la spa! De asemenea, 2018 se anunță anul tău norocos, motiv pentru care este șansa ta să strălucești în fața tuturor. 

GEMENI
Anul 2017 pentru tine a fost haotic, în toate sensurile posibile. Este momentul ca acum să înveți să îți folosești timpul într-un mod organizat.

RAC
Ai dovedit mai mult decât orice că ești capabil să iubești și să ajuți persoanele din jurul tău fără a aștepta nimic înapoi. Programează-ți un timp pentru tine în fiecare zi sau săptămână în care atenția și grija pe care le acorzi altora să le folosești pentru tine!

LEU
Anul 2017 ți-a dăruit tot ceea ce ți-ai propus. Acum este timpul să faci ordine și să te ocupi de echilibrul tău interior, astfel încât noul an să fie unul chiar și mai bun. Învață să te înconjori de oameni care te vor ajuta să fii exact cine îți dorești să fii!

FECIOARĂ
Anotimpul acesta este numai și numai despre iubire și familie, iar tu adori asta! Cu tot spiritul sărbătorilor în jur, ai crede că te poți relaxa și că îți vei îndrepta atenția spre cei dragi, dar nevoia ta de a avea controlul asupra oricărui detaliu nu face acest lucru decât să fie aproape imposibil. Relaxează-te și bucură-te de lucruri simple, petrece timp alături de familie și lasă toate amănuntele mesei de Crăciun.

BALANȚĂ
Anul 2018 este un an în care totul trebuie să înceapă de la 0, iar ca să faci asta trebuie să profiți de puținul timp de care a mai rămas acum pentru a face curat și a scăpa de tot ce e vechi precum haine care nu îți mai plac, persoane cu care nu mai rezonezi și orice altceva care te ține într-un fel sau altul în trecut. Folosește noul an ca o scuză pentru a te reinventa și pentru a fi mai bună ca niciodată!

SCORPION
Dacă tot poți să faci orice și ai demonstrat asta nu de puține ori, o să poți să te deconectezi o perioadă de la muncă și stres. Cel mai potrivit pentru tine înainte de anul nou este să te duci într-o mini vacanță. De asemenea, folosește perioada sărbătorilor ca ocazie pentru a încerca ceva nou și anume relaxarea!

SĂGETĂTOR
Un lucru este cert! Anul acesta ai reușit să păstrezi legătura cu toată lumea. Anul care vine o să fie numai și numai despre tine, așa că stabilește-ți țelurile cât mai înalte pentru că absolut totul este posibil, informează elle.ro.

CAPRICORN
Tot anul te-ai implicat mai mult decât era nevoie în absolut orice iar stresul nu îți face decât rău și riduri. Ai neapărat nevoie de relaxare! Totul va fi în regulă dacă îți acorzi o pauză din când în când.

VĂRSĂTOR
În momentul în care totul a luat-o razna în 2017, creierul tău s-a decis să ia o pauză iar corpul a fost cel care a avut de suferit. Gustări nocturne, mese copioase și petreceri interminabile. Pentru că nimic nu te-a mai atins, emoțional vorbind, anul următor este un moment bun să începi să te implici! Preia initiativa și plănuiește de acum tot ceea ce vrei să realizezi în anul următor! Fă o listă, visează și, mai ales, alege scopuri care sunt dragi ție, astfel, implicarea va veni de la sine!

PEȘTI
O idee foarte bună ar fi să începi să te întrebi ce îți dorești de fapt. Fă-ți timp pentru puțină autocunoaștere și învață să îți respecți dorințele proprii. Nu numai că este momentul să te concentrezi asupra ta, este timpul să te bucuri de viață așa cum numai tu știi să o faci! Ieși din zona de confort și în ultimele săptămâni ale lui decembrie fă ceea ce ți-ai dorit de mult, dar nu ai avut curaj.