Horoscop: ce să-i faci ca să nu te înşele niciodată în funcţie de zodia lui

Ţi-e teamă că e tentat să calce strâmb? Vezi ce trebuie să faci pentru ca iubitul tău să nu te înşele niciodată.

02 apr. 2014, 10:37
Horoscop: ce să-i faci ca să nu te înşele niciodată în funcţie de zodia lui

Berbec
Trebuie să fii o adevărată provocare pentru el, să-i arăţi că ai o personalitate puternică, să-l contrazici, să-l faci să lupte pentru atenţia ta. Dacă eşti supusă, plictisitoare şi cedezi uşor, în curând nu va mai fi interesat de tine. Gelozia îi menţine interesul viu, aşa că nu stricp să flirtezi din când în când cu alţii, dar fără a merge mai departe.

Taur
Taurul te place frumoasă, aranjată, în formă. Dacă nu te mai preocupă aspectul tău, nici pe el nu o să-l preocupe persoana ta. Sexul e foarte important pentru el şi are nevoie de noutăţi în pat. Suprinde-l cu poziţii neaşteptate şi nu refuza fanteziile pe care îţi cere să i le îndeplineşti.

Gemeni
Bărbatul Gemeni se plictiseşte foarte repede. Ca să fie numai al tău, trebuie să fii mereu alta, să fii ca o mamă când are nevoie de protecţie, o amantă focoasă când e excitat, o bucătăreasă excelentă când vrea să mănânce acasă, etc. Schimbă-ţi look-ul cât mai des, adaptează-te în funcţie de dispoziţia lui şi nu te da în lături de la aventurile pe care ţi le propune.

Rac
Are nevoie să fie alintat, îngrijit şi mângâiat, ca şi cum ai fi mama lui. Pentru asta, ai nevoie de multă răbdare, căci nu e uşor să fii tu cea care se ocupă şi de casă, şi de el, care e la fel de neajutorat ca un copil. Dar dacă acasă se simte protejat şi iubit, nu va mai avea nevoie de altă femeie. Nu-i plac aventurile.

Leu
Va fi mereu al tău dacă îi arăţi că el e centrul universului tău, că toată viaţa ta se învârte în jurul lui. E în extaz când simte că cineva îl divinizează şi îi pune în evidenţă calităţile. Laudă-l mereu, fă-i complimente şi ai grijă să nu îl eclipsezi niciodată, ci din contră, să-l ţii mereu în lumina reflectoarelor. Nu trebuie să-i fii superioară din niciun punct de vedere.

Citeşte mai mult unica.ro