HOROSCOP. Ce să nu faci fiecărei zodii în parte dacă nu vrei să o scoţi din minţi

Unii oameni sunt atât de calmi, încât ai putea spune că nimeni şi nimic nu i-ar scoate din lumea lor şi nu le-ar putea strica starea de spirit. Cu unele excepţii, totuşi. Sunt însă şi persoane care îşi ies din pepeni mai repede decât aprinzi un chibrit şi cu ei e bine să umbli mai "cu mănuşi".

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 09:39
HOROSCOP. Ce să nu faci fiecărei zodii în parte dacă nu vrei să o scoţi din minţi

Iata ce anume poate aduce fiecare zodie in pragul isteriei:

Berbec

Berbecul se hraneste cu stres si pare ca situatiile pe care altii le considera enervante nu prea au sansa sa il destabilizeze. In schimb, nu suporta sub niciun chip sa i se spuna ce ar trebui sa faca, sa i se ofere sfaturi. De ce? Pentru ca el e convins ca detine adevarul absolut, ca stie cel mai bine ce are de facut. Il enerveaza timpul, care pare ca nu ii ajunge niciodata, de unde si mania vitezei.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii de care să nu te îndrăgosteşti niciodată

Taur

Pe nativul din zodia Taur il enerveaza la culme ca cineva sa se amestece in viata lui. Dar si mai rau, il scot din sarite oamenii care arunca o vorba, apoi pleaca. Printre lucrurile pe care nu le suporta este si lipsa banilor. Vrea sa poata face oricand ceea ce vrea, iar dificultatile materiale il sperie. De asemenea, uraste oamenii mai lenesi decat el, pentru ca are impresia ca nu fac decat sa il traga in jos.

Citeşte şi  Horoscop: Cât de lungi sunt relaţiile în funcţie de zodie

Gemeni

Nativului din Gemeni nu ii place ca cineva sa tina lucrurile pe loc si sa nu se intample in ritmul pe care il impune el. Adica de la alert in sus. Nu suporta conditionarile de niciun fel si nici restrictiile. Il exaspereaza perspectiva de a lucra intr-un birou timp indelungat tintuit pe un scaun. Il scot din sarite relatiile sufocante, dar si singuratatea. In acelasi timp, nu tolereaza lipsa de rabdare din partea celorlalti.

Rac

Pe Rac il enerveaza cei care navalesc in spatiul sau personal, cei care ii sufoca sau care ii invata ce si cum trebuie sa faca. Mai mult, resimte cu maxima acuitate orice dezacord sentimental, se consuma si il transforma intr-o adevarata drama. Uraste sa ia decizii, de aceea cantareste indelung alternativele inainte de a lua o hotarare. Il scoate din sarite atunci cand cineva il pune sa ia cuvantul in public.

Leu

Leul nu suporta oamenii care nu rad la glumele lui. Se incinge de furie atunci cand altcineva este in centrul atentiei in afara de el. Il scot din sarite oamenii care isi plang de mila, care au mereu ceva de reprosat cuiva, vietii in general. Iar atunci cand ofera, se asteapta sa primeasca. Inzecit. Vai si amar de cei care nu reusesc asta, pentru ca Leul e razbunator la manie.

Fecioara

Fecioara e foarte banuitoare si reuseste sa dezvolte fel si fel de nelinisti si inhibitii. Detesta sa i se puna la indoiala simtul de observatie, despre care este de parere ca nu da gres. De asemenea, o enerveaza peste masura lipsa de punctualitate. Sie insasi nu si-ar ierta-o, cu atat mai mult la altii. Parfumurile ieftine si copiii rasfatati o scot de asemenea din minti.

Balanta

Zodie a echilibrului prin excelenta, nativul din Balanta uraste neintelegerile din familie, dar si ostilitatea sefilor. Nu se antreneaza niciodata in dispute, evita situatiile conflictuale. Asa ajunge sa se consume foarte mult. De asemenea, il scot din minti saracia si mizeria, atribute cu care nu s-ar putea obisnui niciodata. In egala masura il enerveaza injustitia si inechitatea.

Scorpion

Umilinta? Tradare? Sunt lucrurile cu care chinui cel mai usor un Scorpion. Nu va lasa totusi garda jos si va reactiona vehement. Dezvolta frustrari si nelinisti, se zvarcoleste. Reactioneaza urat si la superficialitate. Nu suporta tradarea, in nicio forma a ei. Este cel mai gelos dintre toate zodiile, iar razbunarile lui sunt cu adevarat de temut.

Sagetator

Pe Sagetator il enerveaza cel mai mult sa nu fie ascultat. Sa te fereasca Dumnezeu sa il intrerupi atunci cand vorbeste ori sa il contrazici. Daca e convins ca are dreptate este in stare sa sara si la bataie pentru a-si dovedi principiile, conceptele. Are un dezvoltat simt al penibilului si nu suporta umilinta in public. Indeplineste-ti promisiunile facute daca nu vrei sa ai de a face cu furia lui.

Capricorn

Sa pierzi timpul si sa fii ineficient. Iata ce il scoate din minti pe Capricorn. Nu suporta lucrurile facute fara sa fi fost bine gandite inainte. E orgolios si suporta greu jignirile si desconsiderarea. Cea mai mare spaima a lui este ca nu cumva sa piarda controlul. Inclusiv in viata intima. De aceea si reactioneaza prost la rasturnarile de situatie. Nu-i va tolera pe cei care ii submineaza planurile.

Varsator

E greu de definit ce il deranjeaza mai tare si mai tare pe un Varsator, pentru ca el are reactii diferite la situatii similare. Daca e ceva care il ataca foarte tare este sa se atenteze la independenta lui, sa fie contrazis, sa i se dicteze ce sa faca si mai ales ce sa nu faca. Se enerveaza daca cineva indrazneste sa ii aminteasca slabiciunile. Si le recunoaste singur si ii e suficient.

Pesti

Acest nativ stie ca realitatea nu este niciodata sigura si ca are multe fatete. De aceea se si enerveaza destul de greu. Are o intuitie formidabila, astfel ca poate sesiza chiar si cea mai nevinovata minciuna si nu va trece peste. Din contra, o va sanctiona foarte aspru. Incurcaturile financiare si profesionale il dezechilibreaza. Cel mai rau il ranesc dezamagirile sentimentale.