HOROSCOP: Ce şanse sunt să te întorci în braţele fostului, în funcţie de zodia ta

Cu toţii am trecut printr-o despărţire de-a lungul vieţii. În unele cazuri, am fi făcut orice ca să ne împăcăm cu fostul iubit, indiferent de motivele rupturii!

18 apr. 2017, 07:43
HOROSCOP: Ce şanse sunt să te întorci în braţele fostului, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Berbecul este înnebunit după sex. Lui îi place să lupte şi e un războinic, dar, de asemenea, îi plac săruturile şi romantismul. Chiar dacă fiecare relaţie a lui se va încheia cu o hotărâre absolută de a nu mai vorbi cu fostul niciodată, el are un punct slab care îl va face să cedeze: amorul. E suficient să i se facă o propunere şi va ajunge în braţele fostului iubit. 

TAUR

Taurul iartă, dar nu uită. Pe cât de încăpăţânat este, pe atât este şi de iertător. Dacă a fost neîndreptăţit în amor şi decide să tragă linie, el îşi va ierta până la urmă iubitul, dar nu va uita ce i-a făcut. Partenerului lui ar trebui să îi pară extrem de rău pentru ce i-a provocat, asta dacă vrea să fie din nou cu el. 

GEMENI

Nativul din această zodie este nestatornic, iar odată ce a ieşit dintr-o relaţie, şansele sunt între 40 şi 60 la sută să se reîntoarcă la fostul iubit. Este foarte bun în a vedea toate laturile unei situaţii, dar acest lucru îi poate face pe alţii să profite de el. După ce a fost rănit, acesta nu iartă atât de rapid precum ai crede. 

RAC

Racul are toate şansele să se întoarcă în braţele fostului. Acest nativ îşi vede partenerul ca pe cineva la care se poate întoarce acasă, cu care se simte în siguranţă şi de care să fie mângâiat. Atunci când o relaţie se destramă, Racul este pierdut şi are nevoie să se ataşeze cât mai repede de cineva. Atunci când fostul face aluzie la iertare, el îl va primi din nou în viaţa lui, chiar dacă nu imediat.

Mai multe detalii, pe eva.ro