Horoscop: Ce sărbătoresc, de fapt, ZODIILE de 1 Mai

O zi liberă se traduce diferit în funcţie de domeniul de activitate, iar zodia îşi spune cuvântul în ceea ce priveşte motivele de sărbătoare pe care angajaţii le au cu ocazia zilei de 1 Mai.

28 apr. 2015, 09:51
Horoscop: Ce sărbătoresc, de fapt, ZODIILE de 1 Mai

Berbec

Încă o zi în care nativul acestei zodii poate să analizeze la rece intrigile de la birou, pentru a vedea pe cine să preseze pentru a afla adevărul. Nativul din zodia Berbecului nu înţelege conceptul de zi liberă şi va petrece căutând modalităţi de a-şi ţine mintea ocupată.

Taur

Nativul din zodia Taurului răsuflă uşurat de 1 Mai, pentru că se poate delecta în voie cu preparatele preferate, fără a fi ţinta tuturor colegilor care îl torturează sistematic cu glume pe teme culinare.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care vor face mulţi bani în mai 2015

Gemeni

Nu refuză o zi liberă, însă profită de situaţie pentru a-şi reîncărca bateriile şi a afla noi idei pe care să le împărtăşească şefilor. Nativii din zodia Gemenilor lucrează chiar şi când dorm, iar vacanţele sunt perfecte pentru ei, întrucât îşi pot extinde orizonturile. Aşadar, Gemenii sărbătoresc de 1 Mai bucuria de a-ţi face noi prieteni, de a face schimburi idei şi de a te face auzit.

Rac

De 1 Mai, Racii sunt cei mai fericiţi, întrucât pot petrece mai mult timp alături de familie. Ar da orice pentru o zi liberă petrecută alături de părinţi, de partener şi de copii. În plus, nativii din zodia Racului vor profita de liniştea căminului pentru a-şi pune ordine în gânduri. Disciplinaţi şi loiali, îşi vor relua activitatea devreme în ziua următoare, pentru a recupera orele pierdute.

Leu

Dacă nu mai poate face pe şeful la birou, va face tot posibilul să se dea în stambă la grătarul organizat cu ocazia zilei de 1 Mai. Cu această ocazie, nativii din zodia Leului vor pescui complimente legate de realizările lor pe plan profesional.

Citeşte şi Noroc chior la bani: Topul zodiilor care se pot trezi bogate peste noapte în luna mai

Fecioară

Dacă în mod obişnuit, Fecioarele se abţin de la plăcerea lor vinovată, un pahar cu vin pe post de terapie antistres, o zi liberă este ocazia perfectă pentru un astfel de răsfăţ. De 1 Mai, Fecioarele lasă baltă toate regulile, uită de detalii şi se lasă purtate de val. Cu această ocazie, nativii din această zodie celebrează munca prin relaxare.

Află ce sărbătoresc celelalte zodii de 1 Mai pe feminis.ro.