Horoscop: Ce schimbări suferă zodia ta după 30 de ani

Vârsta de 30 de ani este puternic influenţată de Astre. La împlinirea acestei vârste, semnul zodiacal nu va mai guverna singur personalitatea nativului, ci şi ascendentul va avea un cuvânt de spus. Vezi ce schimbări suferă zodia ta după 30 de ani!

RomaniaTV.net
27 oct. 2016, 12:15
Horoscop: Ce schimbări suferă zodia ta după 30 de ani

BERBEC

Acest ascendent este caracterizat de spontaneitate, fiind deseori impulsiv, agitat, dar si generos. Dupa ce implinesti 30 de ani, vei face schimbari majore in viata ta, axandu-te pe fapte, nu vorbe! Vei vrea sa ai parte de cat mai multe experiente din care sa ramai cu amintiri frumoase.

TAUR

Zodiile guvernate de acest ascendent vor deveni mai loiale, afectuoase si darnice. De obicei, sunt persoane comode, care nu se aventureaza asa usor, dar dupa varsta magica, se vor inhama la orice experienta noua.

Citeşte şi  Horoscop: Frumoasa şi Bestia zodiacului, iubirea lor nu cunoaşte limite

GEMENI

Te vei implica in cat mai multe activitati, deoarece orice provocare ti se va parea floare la ureche. Vei deveni mai intelegator si vei putea empatiza mai usor cu cei din jur. Totusi, natura duala a acestui ascendent isi va lasa amprenta asupra zodiei guvernata de el. Vei avea tendinta sa abandonezi lucrurile la fel de usor precum le incepi.

RAC

Sentimentele zodiei a carei ascendent este in Rac vor fi din ce in ce mai puternice. Orice intamplare va fi analizata cu minutiozitate, iar nativii vor deveni mai sensibili la orice se intampla in jurul lor.

Citeşte mai mult pe Revista Teo