HOROSCOP: Ce sport să faci pentru a fi mai bună la pat, în funcţie de zodie

Sexul și exercițiile fizice merg mână în mână și acest lucru este deja probat științific. Însă, tu știi care sunt activitățile sportive care te transformă în cea mai bună amantă? Iată-le, în funcție de zodia în care te-ai născut.

20 apr. 2015, 10:02
HOROSCOP: Ce sport să faci pentru a fi mai bună la pat, în funcţie de zodie

Ce sport să faci pentru a fi mai bună la pat, în funcție de zodie:

BERBEC: RUNNING

Un studiu realizat de Universitatea Harvard demonstrează că 30 de minute de alergat în fiecare zi, sau de aerobic, reduc cu până la 50% scăderea libidoului în caz de oboseală sau disfuncțiile erectile la bărbați.

Citeşte şi Horoscop: Ce îşi doresc zodiile în viaţă

TAUR: FOTBAL

Înhamă-te la o partidă de fotbal cu prietenele tale. Prin alergatul pe iarbă îți vei lucra coapsele, gambele și abdomenul, părți ale corpului esențiale într-o partidă de sex.

GEMENI: SPINNING

Gemenii țin cel mai mult la picioarele lor, deoarece sunt părțile corpului pe care le divinizează cel mai tare. În plus, prin pedalare reduci o serie de riscuri precum instalarea afecțiunilor cardiovasculare.

RAC: ÎNOT

Femeile și bărbații de 60 de ani care înotau frecvent, potrivit unui studiu realizat de Harvard pe 160 de persoane, au declarat că viața lor sexuală este comparabilă cu cea de la 40 de ani.

LEU: ABDOMENE

Exercițiile pentru abdomene te vor ajuta în anumite poziții sexuale unde ai nevoie de rezistență. Acest exercițiu localizat ține la depărtare colăceii.

Citeşte şi Horoscop: Cum se schimbă zodiile după căsătorie

FECIOARĂ: PILATES & YOGA

Exercițiile de Pilates și yoga te vor ajuta să îți încarci bateriile și să ai dispoziție pentru sex de fiecare dată. Yoga este mai mult decât un sport, este o disciplinare a sufletului și a dorințelor sexuale.

Citeste mai mult in Revista TEO.