Horoscop: Ce spune data nunţii despre căsnicia ta

Ziua în care te-ai căsătorit spune câte ceva despre viitorul pe care îl vei avea alături de cel căruia i-ai spus „da”. Află ce îți rezervă astrele în căsnicie.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 12:07
Horoscop: Ce spune data nunţii despre căsnicia ta

21 martie – 19 aprilie

Dacă ai avut nunta în această perioadă, te așteaptă o căsnicie plină de aventuri. Ai ales să spui „da” în zodia Berbecului, care este curajos, îndrăzneț și independent, iar asta înseamnă că nu riscați să vă pierdeți ca indivizi, în timpul mariajului. Veți fi spontani, romantici și plini de surprize, iar această atitudine vă va aduce multă fericire. Aveți grijă, însă, să nu deveniți prea competitivi.

Citeşte şi 9 lucruri pe care ar trebui să le ştii înainte de nuntă

20 aprilie – 20 mai

Cei care se căsătoresc în zodia Taur iubesc frumosul și au un gust aparte pentru lux. În ciuda viziunii idealiste, vor avea o căsnicie bine înfiptă în pământ. Trebuie, însă, să fie atenți să nu intre în rutină și să încerce mereu lucruri noi, atât în activitatea zilnică, cât și în pat.

Citeşte şi Horoscop: Cum să îţi găseşti sufletul pereche în funcţie de zodia ta

21 mai – 20 iunie

La cei care se căsătoresc în zodia Gemeni, comunicarea este cheia. Ei știu să discute despre orice problemă și reușesc să treacă, astfel, ușor peste obstacole. Au, însă, nevoie de diversitate, așa că este indicat să se implice în cât mai multe activități împreună.

Continuarea pe Unica.ro.