Horoscop. Ce surprize rezervă septembrie pentru fiecare zodie

BERBEC. În septembrie, Berbecul va trebui să schimbe multe lucruri în viața sa pentru că altfel nu-i va fi ușor și toate grijile vor da peste el. Însă doar autocontrolul și scopul stabilit îl va ajuta să atingă obiectivele dorite și să găsească armonia și încrederea în viitor.

18 aug. 2018, 04:08
Horoscop. Ce surprize rezervă septembrie pentru fiecare zodie

În septembrie, Berbecul va trebui să schimbe multe lucruri în viața sa pentru că altfel nu-i va fi ușor și toate grijile vor da peste el. Însă doar autocontrolul și scopul stabilit îl va ajuta să atingă obiectivele dorite și să găsească armonia și încrederea în viitor.

Citeşte şi Horoscop COMPLET Mariana Cojocaru 15 august-8 septembrie: De la Sfânta Maria Mare la Sfanta Maria Mica zodiile trec prin schimbări mari

Taur

Pentru Taur, septembrie va fi o perioadă destul de favorabilă pentru tranzacții și planificarea noilor proiecte. În viața personală sunt așteptate întâlniri interesante și cunoștințe. Reprezentanții singuri ai zodiei își vor putea găsi în sfârșit fericirea personală și vor întâlni aceeași persoană cu care își pot construi o relație frumoasă și durabilă.

Gemeni

În septembrie, Gemenilor le este recomandat să meargă într-o călătorie sau să aibă o odihnă departe de vanitatea orașului. Stelele îi sfătuiesc să se relaxezi și să fie singuri cu ei însuși, pentru a rezuma etapa de viață trecută și pentru a se uita altfel la o viață nouă.

Rac

În septembrie, pe Raci îi așteaptă un val de aventuri de dragoste fascinante. Reprezentanții căsătoriți ai zodiei vor avea o mică criză de familie, dar nu trebuie să dispere! Este necesar să aducă ceva nou în relație și apoi totul se va dezvolta în cel mai bun mod, iar conflictele se vor disipa pur și simplu.

Leu

În septembrie, Leul trebuie să se dedice creativității și muncii preferate. În această lună, ca niciodată înainte, va avea noroc în afacerile financiare și în proiectele noi. Nu va rata șansa de a-şi demonstra puterile în domeniile interesante pentru ei.

Continuarea horoscopului pe publika.md.