HOROSCOP. Ce te stresează în funcţie de zodie

Sărbătorile vin cu daruri, bucurii, brad împodobit şi mâncare bună, dar aduc şi mult stres, nervi, nopţi nedormite şi familii cu tot felul de ciudăţenii. Vezi ce te stresează de sărbători, în funcţie de zodie.

18 dec. 2014, 11:55
HOROSCOP. Ce te stresează în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii sunt încăpăţânaţi şi perfecţionişti, iar când vine vorba de brad, sunt cei mai mari iubitori de globuri. Pentru că nu au răbdare deloc să se tocmească, berbecii se stresează cel mai tare când sunt fraieriţi de vânzătorii de brazi de la piaţă.

Taur

Taurii sunt familişti şi cel mai bun lucru pentur ei de Crăciun sunt darurile şi buna dispoziţie. Dacă vrei să-i strici sărbătorile unui nativ din taur, ai grijă ca toată lumea să fie nervoasă, mâncarea să nu fie gata la ora mesei de Crăciun şi banii să nu ajungă de cadouri.

Gemeni

Nativii din gemeni iubesc petrecerile de sărbători, cu multă lume şi oameni noi, gata să-i cunoască şi asculte. Pentru că ţin foarte mult la o petrecere de Revelion stilată şi organizată din timp (de alţii), gemenii se stresează foarte tare dacă nu au planuri de Anul Nou şi le e frică că vor rămâne singuri.

Rac

Racii sunt prea zgârciţi ca să se bucure de sărbători fără să se îngrijoreze de costuri. Masa de Crăciun e scumpă, aşa că se bazează pe rude, dar de revelion trebuie să scoată de undeva bani pentur cina festivă şi ţinută.

Citeşte mai mult pe unica.ro