Horoscop: Ce tip de femeie îl atrage, în funcţie de zodia lui

Bărbaţii ştiu exact ce caută şi ce le place la o femeie, chiar dacă nu reuşesc întotdeauna să obţină ceea ce îşi doresc. Află ce criterii respectă în alegerea iubitei.

12 dec. 2013, 22:56
Horoscop: Ce tip de femeie îl atrage, în funcţie de zodia lui

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie este atras de femeile sportive şi foarte active. Nu s-ar vedea niciodată lângă o femeie cu kilograme în plus, sau lângă acelea care nu sunt adepte ale mişcării de orice fel.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Chiar dacă toţi bărbaţii visează pe ascuns la femeia blondă şi foarte bine dotată, nativul din Capricorn îşi face o obsesie din asta. Vrea o parteneră sexi tot timpul, care se aranjează şi este cochetă la orice oră din zi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător este atras de acel tip de femeie care are forme şi este foarte sexi cu orice s-ar îmbrăca. Şi-ar dori ca aceasta să aibă ceva special, care să o facă diferită faţă de majoritatea femeilor din jurul lui. Îi place să se laude cu partenera lui, de aceea te vrea tot timpul aranjată.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti nu suportă femeile care se îmbracă sport sau cele care au o atitudine masculină. De aceea, el este atras de acele persoane care îşi pun în valoare feminitatea şi sunt foarte elegante. Dacă îţi pui tocuri şi îţi aranjezi părul cochet, atunci îl poţi vrăji definitiv.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecului îi plac femeile firave, foarte slabe şi delicate. Are o atracţie pentru cele care îi lasă impresia că au nevoie în permanenţă de sprijin, acest lucru dovedindu-i că este un bărbat adevărat. Dacă ai şi părul lung de nunaţe naturale, atunci ai un atu în plus.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativului din Taur îi plac femeile brunete şi foarte elegante. Îşi doreşte ca iubita lui să fie specială şi delicată, şi mereu cu gesturi de doamnă. Nu concepe să stea alături de o persoană care vorbeşte urât sau care are o atitudine masculină.

Citeşte mai mult pe eva.ro