Horoscop. Ce trebuie să faci pentru a avea un Paşte perfect, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Află ce te poate face fericită în această zi de sărbătoare şi care este dorinţa ta cea mai mare care ai vrea să ţi se îndeplinească!

17 apr. 2014, 20:10
Horoscop. Ce trebuie să faci pentru a avea un Paşte perfect, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nu eşti pretenţioasă şi nu vrei nimic special de această sărbătoare. Ţi-e groază de excesele alimentare, de multele rude care te întreabă aceleaşi lucruri de la un an la altul, şi vrei pur şi simplu doar să fie o zi obişnuită. Linişte şi odihnă e tot ce îţi doreşti!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Un Paşte perfect în viziunea ta înseamnă o conexiune perfectă între credinţă, mâncare şi familie. Nu trebuie să faci altceva decât să găteşti bine, să îi inviţi pe cei dragi la tine şi să îţi pregăteşti hainele noi pentru noaptea de Înviere. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu îţi plac Sărbătorile tradiţionale, aşa că vrei să ieşi puţin din acest tipar. Renunţi la biserică şi la ouă vopsite în favoarea unei excursii cu destinaţie exotică. E adevărat, ţii încă la faptul că vrei să fii înconjurată de cei dragi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu vrei nimic altceva de la acest Paşte decât o reuniune de familie. Rar se întâmplă să vă vedeţi cu toţii, pentru că programul fiecăruia e diferit unul faţă de altul, şi doar aşa îi poţi prinde pe toţi disponibili. Aşa că fă bine şi dă telefoane în stânga şi în dreapta şi asigură-te să nu îşi facă alte planuri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vrei ca de acest Paşte să fii vedeta zilei, să fii apreciată ţi lăudată pentru ceea ce ai reuşit să faci. Aşa că aranjează frumos casa pentru sărbătoare şi fă nişte preparate culinare ieşite din comun. Mai mult decât atât nu uita să îţi faci o programare la coafor, trebuie să fii perfectă!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vrei distracţie şi mâncare moderată. Aşa zici în ficare an şi nu îţi reuşeşete, cel puţin partea cu mâncatul. Fă-ţi un program alimentar stric, ştii foarte bine cât de rău te simţi dacă faci excese. Pentru a avea un Paşte perfect trebuie să ai stomacul gol şi energie multă!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine Paştele perfect înseamnă ouă roşii şi cam atât. Eşti o fire care ţine la tradiţii, aşa că nu ai alte aşteptări nici în acest an. Pregăteşte celebra masă cu de toate şi nu omite să îţi vizitezi părinţii şi bunicii, doar in aceste condiţii nu vei avea ce să îţi reproşezi. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îţi plac cadourile, aşa că iepuraşul joacă un rol foarte important pentru tine. Fie că le faci tu sau ţi se fac, darurile fac tot farmecul acestei sărbători. Ai grijă să le alegi cu atenţie, mai ales când vine vorba de cele pentru persoanele pe care le iubeşti.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro