HOROSCOP: Ce vicii te vor ucide, în funcţie de zodie

Zodia în care te-ai născut nu spune câte ceva doar despre șansele și obstacolele peste care vei da în viață, ci și de viciile care te vor consuma. Vezi ce dependențe te vor ucide, în funcție de zodie.

24 oct. 2014, 10:15
HOROSCOP: Ce vicii te vor ucide, în funcţie de zodie

Berbec. Dacă te-ai născut în această zodie, înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, interesată doar de binele propriu. Deși îți faci ușor prieteni, aceștia te abandonează rapid, în momentul în care își dau seama de adevărata ta natură. Singurătatea pe care o vei simți în multe momente ale vieții tale te va face să te îndrepți spre țigări și alcool și să accepți în jurul tău tot felul de oameni dubioși. Vei intra în multe probleme din cauza anturajului și ai toate șansele să suferi de boli incurabile, din cauza stilului de viață nesănătos pe care îl vei duce. 

Taur

Tu pari o persoană cumpătată, dar când vine vorba de mâncare și băutură, nu prea te poți abține. Adori să mănânci, dar după ce te saturi, ai mustrări de conștiință. Ești predispusă la boli alimentare, precum anorexia sau bulimia, iar încăpățânarea cu care ai fost înzestrată te va face să nu recunoști niciodată că ai probleme. Dacă nu vei cere ajutor, lucrurile nu se vor termina bine pentru tine. 

Gemeni

Ești predispusă la multe vicii, de la dependența de cumpărături, la țigări, droguri, alcool și cam tot ce îți face cu ochiul și te face să te simți bine. Odată ce „guști” din fericire, nimic nu te poate opri, nici măcar gândul că te vei auto-distruge. Dacă, totuși, reușești să te ții departe de aceste vicii, nu vei putea rezista tentației de a sta în fața calculatorului pentru ore întregi. Ești genul de persoană care preferă să își petreacă noaptea navigând pe Internet, decât în pat, dormind.

Citeşte mai mult pe Unica.ro