HOROSCOP: Ce vis ţi se îndeplineşte in luna februarie, în funcţie de zodie

HOROSCOP FEBRUARIE 2018. Afla ce vis ti se indeplineste in luna februarie, in functie de zodie! Nativii de apa au toate sansele sa se mute in casa noua!

01 feb. 2018, 12:51
HOROSCOP: Ce vis ţi se îndeplineşte in luna februarie, în funcţie de zodie

Ce vis ti se indeplineste luna asta
ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Luna aceasta e foarte probabil sa iti cumperi un obiect dupa care tanjeai de multa vreme. Zilele norocoase: 16 si 17 februarie.

FECIOARA – Ai sansa sa calatoresti, sa ajungi intr-un loc idilic, unde te poti incarca energetic. Zilele norocoase: 10, 13 si 14 februarie.

CAPRICORN – In aceasta luna e foarte probabil sa obtii un job nou, care sa iti scoata in evidenta latura creativa. Zilele norocoase: 19, 20 si 22 februarie.

ZODIILE DE APA:

RAC – E posibil sa te muti in casa noua. Luna aceasta este favorabila achizitiilor imobiliare. Zilele norocoase: 13, 14 si 18 februarie.

SCORPION – Luna aceasta ai mare noroc in cariera. E drept, norocul vine spre finalul lunii, dar va merita asteptarea. Zilele norocoase: 16, 18 si 23 februarie.

PESTI – Daca vrei sa faci modificari in casa, sa cumperi piese decorative care sa iti scoata caminul din anonimat, luna asta vei gasi tot ceea ce cauti. Zilele norocoase: 10, 11 si 19 februarie.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Luna aceasta va fi plina de incercari pentru tine. S-ar putea sa primesti o suma importanta de bani. Visele tale nu se concretizeaza pana pe 24 februarie. Zilele norocoase: 18 si 19 februarie.

LEU – Te asteapta o luna plina de provocari. Ai mare noroc in dragoste. E posibil sa iti intalnesti marea iubire. Zilele norocoase: 12, 14 si 17 februarie.

SAGETATOR – Luna aceasta obtii un nou loc de munca, mult mai bine platit. Zilele norocoase: 16, 18 si 20 februarie.

Citeşte mai multe pe revista Teo