HOROSCOP: Ce visezi cel mai des şi ce înseamnă, în funcţie de zodia ta

Visele ne-au fascinat întotdeauna şi cu siguranţă fiecare dintre noi a avut la un moment dat un vis fascinant, care s-a transpus sub o anumită formă în viaţa reală. Descoperă ce vise sunt specifice fiecărei zodii şi cum le poţi înţelege şi interpreta.

10 aug. 2013, 12:26
HOROSCOP: Ce visezi cel mai des şi ce înseamnă, în funcţie de zodia ta

Leu. Personajele şi elementele care apar des în visele tale sunt cele care îţi oferă răspunsuri importante şi care te pot îndruma în direcţia potrivită.

Fecioară. Visele în care apar animale sunt cele semnificative pentru tine. Îţi arată adesea foarte clar instinctele şi motivaţiile tale ascunse şi te ajută să găseşti calea cea mai uşoară într-o problemă complicată.

Balanţă. Sentimentele pe care le ai în vis sunt foarte importante pentru confirmarea unei hotărâri pe care ai luat-o sau pe care urmezi să o iei. Nu neglija aceste aspecte care îţi pot fi foarte utile.

Scorpion. Te pricepi de minune la interpretarea propriilor tale vise, dar şi pe ale celorlalţi. Poţi primi mesaje din partea unor entităţi care numai astfel pot comunica cu tine. Nu le ignora şi învaţă să le foloseşti adecvat.

Săgetător. Lecţiile pe care le înveţi în lumea viselor îţi pot fi de mare folos şi în viaţa reală. Ai capacitatea de a comunica prin vise cu persoane aflate într-un colţ îndepărtat al lumii.

Capricorn. Visele colorate, pline de personaje, decoruri fantastice şi întâmplări care sfidează logica sunt cel mai des întâlnite în cazul nativilor din capricorn. Sunt foarte diferite de viaţa sobră pe care vrei să o duci şi te ajută să vezi lumea cu alţi ochi.

Vărsător. Trebuie să le acorzi importanţă personajelor şi elementelor cheie din visele tale pentru a descoperi mesajele ascunse. Tu poţi primi indicii care se referă la umanitate în general sau la un grup de persoane, nu doar unele care te privesc doar pe tine.

Peşti. Nu te speria de ceea ce ţi se întâmplă în somn, pentru că cele mai multe vise au menirea de a te face să înţelegi mai bine lumea spirituală, dar şi anumite aspecte ale vieţii tale de zi cu zi.

Berbec. Visele lucide, cele în care preiei conştient controlul, sunt cele care te vor ajuta cel mai mult. Înfruntarea unui personaj negativ din visul tău sau a unei situaţii periculoase te va ajuta să rezolvi unele situaţii tensionate şi în viaţa reala.

Taur. Fii atentă la simbolurile, personajele, cifrele sau acţiunile neobişnuite din visele tale şi ai grijă să-ţi aminteşti şi senzaţiile pe care le-ai avut. Poţi afla astfel ce semnifică şi ce mesaje ascund.

Gemeni. Foloseşte-te de curiozitatea ta nativă şi în vise şi încearcă să pui întrebări personajelor pe care le visezi. Este posibil să descoperi lucruri senzaţionale.

Rac. În cazul tău, acţiunea şi personajele din vise nu sunt la fel de importante precum sentimentele şi senzaţiile pe care le ai. De aceea, încearcă să-ţi aminteşti cum te-ai simţit în timpul visului pentru a descoperi esenţa şi mesajul acestuia.