HOROSCOP: Ce vor femeile de la bărbaţi, în funcţie de zodie. Ele nu ar vrea ca ei să ştie aceste lucruri

Atrologii sustin ca fiecare femeie isi doreste, in secret, ceva de la barbatul pe care il doreste pentru tot restul vietii. Aceste secrete ale femeilor nu sunt de cele mai multe ori lucruri cu care ele sa se mandreasca sau pe care sa le recunoasca in mod deschis. Asadar, iata ce vor femeile de la barbati, in functie de zodie, in secret.

21 oct. 2014, 06:14
HOROSCOP: Ce vor femeile de la bărbaţi, în funcţie de zodie. Ele nu ar vrea ca ei să ştie aceste lucruri

BERBEC
Femeile din Berbec isi doresc ca atunci cand sunt prea nervoase sau cand depasesc unele limite ale bunului simt si isi pierd cumpatul, sa fie dominate. Sunt foarte atrase de barbatii care sunt in stare sa-si impuna punctul de vedere.

TAUR
Femeile din Taur isi doresc in secret sa nu fie contrazise niciodata. Ar dori, daca ar fi posibil, ca barbatul de langa ele sa nu le iasa absolut niciodata din cuvant.

GEMENI
Femeile din Gemeni isi doresc in secret sa fie lasate de catre partener sa aiba experiente amoroase fugitive cu alti barbati. Nu ar recunoaste acest lucru nidiodata si nici ca ar dori sa nu le fie reprosat faptul ca apetitul lor sexual mare le face uneori sa calce stramb.

RAC
Femeile din Rac isi doresc de la barbati sa fie tratate ca niste printese. Doresc bani, foarte multi bani si sa li se faca foarte des cadouri scumpe. De obicei, barbatii lor nu le pot implini acest vis si de aceea nu recunosc niciodata acest lucru.

LEU
Femeile din Leu isi doresc pe ascuns ca barbatul lor sa inspire frica tuturor celor din jur. Se bucura mult cand stiu ca au langa ele un bad boy caruia nimeni nu i–ar iesi din cuvant.

FECIOARA
Femeile din Fecioara isi doresc in secret ca iubitii lor sa le spuna mereu ca oricare alta femeie este mult mai jos decat ele, prin comparatie. Le place sa fie idolatrizate in cel mai direct mod de catre partenerii lor.

Citeste mai mult pe lyla.ro