HOROSCOP: Ce vor femeile, în funcţie de zodie. Învaţă să le cucereşti

HOROSCOP: Trasaturile specifice fiecarei zodii influenteaza preferintele sexuale. Din acest motiv, gesturile care starnesc o femeie intre asternuturi difera in functie de semnul zodiacal.  

10 feb. 2014, 06:57
HOROSCOP: Ce vor femeile, în funcţie de zodie. Învaţă să le cucereşti

HOROSCOP FEMEIA BERBEC 

Independenta, energia, dar si impetuozitatea sunt trasaturi specifice nativelor din berbec care se rasfrang si asupra preferintelor sexuale, iar independenta si impetuozitate fac femeile din aceasta zodie sa fie mai putin atrase de practicile de dominatie in care ele au rol pasiv. O femeie berbec nu va fi deloc incantata daca partenerul ei ii directioneaza capul cu mana in speranta sa primeasca sex oral, spre exemplu, considerand gestul un act de dominatie, de subjugare. In schimb, o nativa din berbec se va deschide sexual total daca barbatul ei manifesta respect si daruire in timpul sexului, masajul erotic, cunilingus si saruturile degetelor de la picioare scotand-o din minti. 

HOROSCOP FEMEIA TAUR 

O femeie nascuta sub semnul zodiacal al taurului este loiala, stabila si rabdatoare. Din acest motiv, atunci cand dezvolta o relatie sentimentala, ea recurge la toate metodele posibile si depune mult efort ca ea sa functioneze. Pe plan sexual este, insa, incapatanata. Prefera sexul clasic, pozitiile despre care stie ca o ajuta sa atinga orgasmul, dar si confortul dormitorului in ceea ce priveste locul pentru a face sex. Nevoia de confort, dar si tendintele ei materialiste fac ca mediul in care face sex sa conteze enorm pentru bunastarea ei emotionala si sexuala. Astfel ca o lenjerie de par mai scumpa, delicata intr-o camera frumos amenajata si curata este un mare turn on pentru o femeie taur, chiar daca partenerul ei sexual nu exceleaza intr-ale sexului. 

HOROSCOP FEMEIA GEMENI 

Gemenii adora noutatea si sunt curiosi din fire, motiv pentru care si preferintele lor sexuale sunt mai putin obisnuite, chiar excentrice. Cu o femeie din zodia gemeni poti face orice, fiind mereu incantata sa incerce lucruri noi, pozitii noi, jucarii sexuale si locuri neobisnuite pentru a face sex. In schimb, daca barbatul care are o partenera sexuala in zodia gemeni nu este la fel de tentat de noutate si prefera „clasicul”, o va pierde in doi timp si trei miscari, caci nu va reusi sa-i mentina curiozitatea vie. 

HOROSCOP FEMEIA RAC 

Sensibilitatea crescuta a racului este evidenta si la nivel tactil. Din acest motiv femeile din zodia rac adora mangaierile, o partida buna de sex pentru ele trebuind sa contina, in mod obligatoriu, mangaieri indelungate, saruturi pe tot corpul, din cap pana in picioare. De altfel, fara un preludiu complex si astfel de gesturi de tandrete facute si in timpul sexului, o femeie rac are putine sanse sa atinga culmile placerii. 

Citeste continuarea pe lyla.ro

Citeşte şi

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie 

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie