Horoscop. Ce vrea de la tine ca să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Află ce condiţii ar vrea să îndeplineşti înainte de a se decide să facă pasul cel mare. Descoperă dacă merită să faci sau nu sacrificii pentru el!

RomaniaTV.net
22 apr. 2014, 20:12
Horoscop. Ce vrea de la tine ca să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativul din Taur nu se va căsători decât în momentul în care se va convinge că lupţi pentru liniştea căminului vostru. Are nevoie de armonie şi multă dragoste, dar până şi el are o pretenţie exagerată. Acesta îţi va lăsa de la început de înţeles că trebuie să fii foarte chibzuită din punct de vedere financiar. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni are pretenţia ca viitoare lui soţie să fie capabilă să îl scoată din orice stare proastă. Să fie veselă şi mereu să îl surprindă plăcut. Atunci când el este distant sau îngrijorat, ea nu trebuie să caute afecţiune în altă parte, ci să încerce să îl schimbe. 
Nativul din Rac se îndrăgosteşte foarte repede şi ar face orice ca să nu te piardă. Aşa că nu are timp să se gândească la condiţii şi nici nu are vreun şablon atunci când îşi alege soţia. E posibil însă să fie o decizie din grabă, şi abia apoi să apară pretenţiile sau regretele.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu spune lucrurilor pe nume din prima clipă, aşa că dacă are gânduri serioase şi vrea să se căsătorească, atunci îţi va spune direct ce aşteaptă de la tine. Acesta nu ar rezista într-un mariaj cu tine dacă ar fi nevoit să facă aşa cum decizi tu. Pentru el e foarte important să îl laşi pe el să fie capul familiei şi nu suportă să fie comandat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară trebuie să fie sigur pe sentimentele tale ca să facă pasul cel mare. Chiar şi aşa el va ţine să îţi specifice că el nu concepe ca în familia lui să existe reproşuri, regrete sau certuri explozive, aşa că îţi va da de înţeles că trebuie să ştii cum să te porţi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este dispus să facă multe sacrificii pentru a avea o căsnicie fericită alături de tine, dar se va asigura că şi tu vei proceda la fel. Pentru acesta e foarte important echilibrul sau egalitatea. Chiar dacă nu îţi va spune direct, îţi vei da seama din comportamentul lui că nu acceptă să-ţi fie inferior.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion va vrea să se convingă că el e centrul universului tău înainte de a te cere în căsătorie. Dacă simte că altcineva ocupă un loc mai special în viaţa ta decât el, atunci nu va face acest pas. Are pretenţia să nu îi ieşi din cuvând şi să nu îi dai niciun motiv de gelozie.
 
Cite;te mai mult pe eva.ro