Horoscop: Ce zodii îşi găsesc jumătatea iarna asta

Se anunță o iarnă plină de scântei… Mai multe zodii își vor găsi jumătatea în perioada următoare, iar unele dintre ele vor lua decizii rapide și își vor oficializa aceste noi relații. Uite cine sunt nativii zodiacului care vor avea o iarnă plină de iubire!

RomaniaTV.net
25 nov. 2015, 11:01
Horoscop: Ce zodii îşi găsesc jumătatea iarna asta

Berbecii

Dincolo de aparențe, berbecii sunt niște romantici incurabili! Ei visează deja de ceva vreme la o mare dragoste, care să îi răscolească sufletește, iar iarna aceasta se pare că vor și trăi o astfel de poveste de iubire. Din fericire pentru ei, cei care încep relații în următoarea perioadă au șanse mari să își și oficializeze aceste relații, într-un timp foarte scurt.

Taurii

Taurilor nu le plac aventurile, ci relațiile lungi, serioase. Totuși, mulți tauri care acum sunt în relații stabile ar putea trece printr-o perioadă tumultoasă din punct de vedere amoros, în săptămânile ce urmează. Mai exact, mulți tauri implicați deja în relații, vor cunoaște persoane noi, de care se vor îndrăgosti la prima vedere și pentru care își vor părăsi actualii parteneri.

Citeşte şi  Horoscop: Top 5 zodii care au cele mai mari şanse să se căsătorească în 2016

Gemenii

Gemenii iubesc aventurile și nu se gândesc prea mult la relații serioase. Totuși, e foarte posibil ca în preajma sărbătorilor de iarnă să întâlnească o persoană care să le schimbe total această idee. Pentru prima oară după mult timp, planetele se aliniază perfect în zodia gemenilor, iar ei au șansa să își găsească marea dragoste.

Balanțele

Multe balanțe au trecut printr-o perioadă grea, din punct de vedere amoros. Unii dintre acești nativi nu au mai fost implicați într-o relație serioasă de ani de zile, însă iarna aceasta au șanse să cunoască pe cineva de care se vor îndrăgosti din prima clipă. Atenție însă!

Citeşte mai mult pe unica.ro