HOROSCOP: Ce zodii sunt dispuse să acorde o a doua şansă

Recunoaşte că tu îţi doreşti o a doua şansă, dar nu bagi mâna în foc că ai şi oferi-o. Iată ce zodii iartă mai uşor.

RomaniaTV.net
19 iul. 2018, 08:00
HOROSCOP: Ce zodii sunt dispuse să acorde o a doua şansă

RAC

Dacă îi eşti simpatic, vei avea mai multe şanse către iertare.

Dar ai grijă, eşti deja pe lista neagră. Racul este suspicios şi poate să te manipuleze. Dacă vrea să afle ceva, va afla. E mai bine să îi spui totul în faţă pentru a evita orice altă confruntare. De obicei, este un semn emotiv, aşa că probabil va gravita spre legătura pe care o are cu tine peste raţiune, dar va rămâne suspicioasă în ceea ce te priveşte şi te va analiza atent.

LEU

Deşi Leul este generos şi încrezător, încăpăţânarea lui depăşeşete aceste trăsături.

Leul ştie ce merită şi minciuna sau greşeala nu se află pe lista lui. Aroganţa este una dintre cele mai mari slăbiciuni ale unui Leu, iar mândria îl va împiedica să îţi ofere altă şansă. Nu este vorba că se crede superior, ci crede că merită să fie tratat mai bine.

Citeşte şi Cele mai norocoase zodii. Se îmbogăţesc foarte repede, fără mare efort

FECIOARA

O Fecioară este drăguţă, practică şi aproape întotdeauna va analiza situaţia.

Procedând astfel, ea va face probabil o lista pro şi contra pentru a decide dacă îţi va oferi sau nu o a doua şansă. Ar fi bine să fi făcut ceva fapte bune şi gesturi frumoase cu ea, pentru că altfel greşeala nu îţi va fi iertată. Ea păstrează o evidenţă a greşelilor, aşa că dacă o Fecioară decide să te ierte, ar fi mai bine să înveţi ceva din asta. Ea nu mai oferă o a treia încercare niciodată!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.