HOROSCOP: Cea mai bună amantă în funcţie de zodie

HOROSCOP: Dorinţa de a avea o amantă nu înseamnă că nativul doreşte o a doua soţie, ci mai degrabă râvneşte la o femeie diferită. Cea mai bună amantă în funcţie de zodie reprezintă dorinţele secrete ale nativului.

05 mai 2015, 14:21
HOROSCOP: Cea mai bună amantă în funcţie de zodie

HOROSCOP: Orice i-ar oferi o nativă soţului ei, acesta va avea dorinţe poate total diferite, care să-i „asezoneze” viaţa cu adrenalină şi pasiune. Dacă vrei să știi care este cea mai bună amantă în funcţie de zodie, trebuie să știi că după ani de zile, intervine obişnuinţa într-un cuplu, așa că apar ori tendinţe de îmbogăţire a repertoriului erotic, ori pasiuni extraconjugale. În unele cazuri, nu se urmăreşte doar colecţionarea unor aventuri, ci un loc şi o femeie care să ofere mult mai mult.Chiar dacă sunt foarte geloase şi răzbunătoare, nativele din Scorpion oferă un univers sexual extrem de atrăgător prin experienţe noi şi lipsă de inhibiţii. Astfel, ea poate fi considerată cea mai bună amantă în funcţie de zodie. Seducătoare şi misterioasă, nu oferă linişte, ci pasiune continuă. În cele mai multe cazuri, se poate afirma că nativele din Scorpion sunt „maşini de făcut sex”, dar nu oricum (explorările vor fi complete).

O altă ofertă perfectă, dar total diferită, este cea a nativelor din Balanţă  care oferă la pachet şi un cămin, chiar dacă „întâlnirile” au loc în moteluri ieftine. Balanţele ştiu să creeze o atmosferă delicată, dar şi încărcată de pasiune. Cea mai bună amantă în funcţie de zodie poate fi considerată şi o Vărsătoare, care dispune întotdeauna de fantezii sexuale originale.

Cea mai bună amantă în funcţie de zodie poate fi și nativa din Berbec. Atât ea, cât și cea din Leu ştiu ce vor, nu au complexe şi nici interdicţii, aşa că oferă, ca amante, din punct de vedere sexual o „viaţă” plină de satisfacţii. Sunt relaţii foarte „comode”, deoarece preferă să-şi păstreze familia intactă şi deci nu au pretenţia de a distruge liniştea partenerului din afara cuplului matrimonial. Doresc însă ca ceea ce oferă să fie apreciat.

Mai multe detalii pe click.ro