HOROSCOP: Cea mai puternică dependenţă a ta, în funcţie de zodie

Fiecare zodie are cel puţin una sau două vicii cu care se luptă. Fie că e vorba de mâncare sau de adrenalină, cert e că nici tu nu scapi!

08 dec. 2017, 13:09
HOROSCOP: Cea mai puternică dependenţă a ta, în funcţie de zodie

BERRBEC

Faci totul în viteză.

Îţi iei avânt prea mare atunci când îţi propui să faci ceva şi te poţi arde uneori. Eşti de obicei dependentă de cafea, şi nu de oricare, ci de una tare. Atunci când începi să exagerezi şi să consumi mai mult decât trebuie, cei din jur ar trebui să îţi atragă atenţia şi să fie cu ochii pe tine.

TAUR

Nu te poţi controla atunci când vine vorba de calorii.

Eşti puţin obsedată de mâncare. Tu te bucuri de tot, de la mâncarea de tip fastfoof până la brânza franţuzească. E nevoie de intervenţia prietenilor pentru a realiza când întreci măsura şi când începi să ai probleme cu greutatea, pentru că tu nici nu îţi dai seama de asta.

GEMENI

Eşti însetată de cunoaştere.

Ai o obsesie pentru a învăţa şi a-ţi pune mintea la contribuţie tot timpul. Eşti într-o căutare constantă a adevărului şi te bucuri să vezi universul într-un mod diferit. Eşti o persoană care gândeşte profund, aşa că nu fi surprinsă când devii total absorbită de un nou subiect de interes.

RAC

Despici firul în patru şi analizezi prea mult.

În cazuri foarte grave, acest lucru duce la un criticism exagerat şi auto-dispreţ. Uneori poate fi benefic să faci un pas înapoi pentru a te reîmprospăta şi pentru a avea o anumită perspectivă, dar dacă grijile tale sunt neîncetate, poţi deveni destul de nervoasă. 

Citeşte mai multe pe eva.ro