Horoscop. Cei mai puternici bărbaţi în funcţie de zodie

Bărbatul din zodia Scorpion reușește de fiecare dată să obțină ceea ce își dorește. Niciun obstacol nu îi stă în cale, iar perseverența este punctul său forte. Descoperă care sunt zodiile celor mai puternici bărbați.

06 dec. 2016, 07:01
Horoscop. Cei mai puternici bărbaţi în funcţie de zodie

Scorpion
Nativul din zodia Scorpion se află în topul celor mai puternici bărbați ai zodiacului. Guvernat de Pluto și Marte, Scorpionul este misterios, știe întotdeauna ce vrea, are cele mai bune planuri pentru a-și îndeplini scopurile și de cele mai multe ori le și atinge. Una dintre cele mai mari calități ale acestei zodii este perseverența. Scorpionii nu renunță chiar și atunci când întâmpină eșecuri majore. Își continuă drumul și renasc din propria cenușă precum pasărea Phoenix, un alt simbol al acestei zodii. Nu poate fi niciodată manipulat pentru că are o intuiție excelentă. Bill Gates, fondatorul Microsoft, este născut în zodia Scorpion.
 

Leu

Populari și cât se poate de competitivi, bărbații din zodia Leu reușesc de cele mai multe ori să obțină succesul și să dețină puterea. Au abilități de lider, dar și o dorință puternică de a câștiga întotdeauna, care îi și motivează să nu renunțe niciodată. Toate aceste calități îi ajută să ajungă pe cele mai înalte culmi ale puterii. De asemenea, nativii din zodia Leu se pot mândri cu un autocontrol desăvârșit. Bărbații născuți sub influența acestui semn guvernat de Soare își pot controla foarte bine emoțiile și se pot concentra perfect chiar și în condiții de stres. Au un talent deosebit pentru afaceri. Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite, este născut în zodia Leu.
 

Berbec

Impulsiv, original și plin de energie, bărbatul din zodia Berbec se numără de asemenea printre cei mai puternici nativi ai zodiacului. Curajul este calitatea foarte a bărbatului din Berbec. Nu se teme niciodată să facă primul pas, să preia inițiativa și să încerce lucruri pe care alții se tem să le facă. Tocmai aceste calități sunt cele care îl ajută să devină o persoană puternică. Chiar dacă întâmpină dificultăți, bărbatul din zodia Berbec reușește să treacă peste ele și să-și păstreze același entuziasm de la început. Sunt șanse mari să reușească tot ceea ce își propune datorită acestor calități.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro