HOROSCOP: Cel mai jignitor lucru pentru fiecare zodie

Când oamenii spun anumite lucruri, ei nu sunt uneori conştienţi de ceea ce ar putea provoca. Iată ce nu ar trebui să le spui niciodată zodiilor!

06 apr. 2017, 10:34
HOROSCOP: Cel mai jignitor lucru pentru fiecare zodie

BERBEC

Cel mai simplu mod de a insulta un Berbec este să le spui că nu sunt pricepuţi în ceea ce fac şi apoi să le întorci spatele. Dacă vrei să-l jigneşti şi să îl enervezi, spune-i că este plictisitor sau că nu are nimic special. Apoi fugi repede, căci acesta va începe să ia măsuri!

TAUR

Niciodată nu îi spune unui Taur: „Eu pot face asta mai bine decât tine”, mai ales dacă eşti mai mic ca el. Dacă vrei să îl insulţi, mergi pe varianta clasică, adică spune-i că este o greşeală a părinţilor lui sau că îi miroase respiraţia ca un sconcs, nimic nu îl poate face să se simtă mai prost de atât. 

GEMENI

Pentru a scoate din sărite un nativ din această zodie, spune-i pur şi simplu că nu eşti intersat de ceea ce are de spus. De asemenea, atunci când ştii că s-a chinuit să facă sau să obţină ceva, poţi să îl tachinezi spunându-i că rezultatul este dezastruos şi că a muncit degeaba!

RAC

Spune-i acestui nativ că găteşte oribil şi îl vei atinge unde îl doare mai tare. Ce e mai rău decât să te iei de abilităţile lui culinare? Dacă vrei să răsuceşti cuţitul în rană, adaugă că toată lumea crede că este total nepriceput în arta gastronomiei. În orice caz, ia-te de o pasiune de-a lui! 

Mai multe pe eva.ro