Horoscop: Cele 3 zodii de bărbaţi care se poartă urât cu femeile

Anumite zodii de bărbaţi se pot considera eclipsate de femei, iar atunci când partenerele lor vor să impuna reguli în relaţie, atitudinea lor poate deveni agresivă. Nu vorbim neapărat de agresivitate fizică, ci de cea verbală, de hotărârile pe care aceştia le pot lua în legătură cu viaţa de cuplu, decizii pe care femeile nu le privesc cu ochi buni.

RomaniaTV.net
01 sept. 2016, 11:53
Horoscop: Cele 3 zodii de bărbaţi care se poartă urât cu femeile

1. BARBATUL SCORPION

Barbatul Scorpion este pasional, sarmant, ‘sufera’ de un romantism incurabil, insa atunci cand ii este calcat orgoliul in picioare uita de femeia de langa el si o poate face sa sufere doar cu ajutorul cuvintelor. Scorpionul este zodia care descopera cel mai rapid slabiciunile celor din jur, iar atunci cand iubita il enerveaza, ii scoate in fata un defect sau o frustrare pe care aceasta o are si nu o poate depasi.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 cele mai pretenţioase zodii

2. BARBATUL BERBEC

Barbatul Berbec poate fi extrem de enervant intr-o relatie. Acesta nu respecta munca partenerei sale si este mai tot timpul certat cu curatenia. Isi lasa lucrurile peste tot prin casa, bucataria e un haos imediat dupa ce iubita a facut luna-bec din ea si multe altele.

Citeşte continuarea pe Revista Teo