Horoscop: Cele mai afurisite soacre, in functie de zodie

Relatia cu soacra este una controversata. Foarte putine sunt cazurile in care o femeie se intelege bine cu mama iubitului sau, iar de vina sunt pretentiile pe care aceasta le are.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 08:05
Horoscop: Cele mai afurisite soacre, in functie de zodie

Cu toate acestea, exista si cateva exceptii de la regula. Depinde foarte mult de zodia in care s-a nascut mama soacra.

Iata care sunt cele mai afuritiste soacre, dar si soacrele care te pot avea la inima:
Berbec
Soacra Berbec este foarte incapatanata, totul trebuie sa fie cum vrea ea si nu-i scapa nimic din vedere. Nu e de mirare daca te vei certa tot timpul cu ea, pentru ca nu este genul de perosoana care sa cedeze usor. Cu greu va accepta ca si nora are dreptate din cand in cand, iar acest lucru se va intampla in situatii deosebite. Atentie cand mergi in vizita la ea, s-ar putea sa te puna si la treaba.
Taur
Problema soacrei nascuta in zodia Taur este faptul ca e prea curioasa. Vrea sa stie mereu ce se intampla in relatia voastra, are sugestii in orice situatie si de multe ori incearca sa va spuna si cum sa va aranjati casa. Sunt sanse mari sa ajungi la discutii aprinse cu ea, iar acest lucru se intampla din cauza ca nu intelege sa stea in banca ei.
Gemeni
Indiferent cat te straduiesti, nu vei reusi niciodata sa intelegi ironia acestei soacre. Are mereu tendinta sa critice, sa vorbeasca mult sau sa se laude. Va face aluzii mereu si va incerca sa te enerveze in fata fiului ei, doar sa vada cum reactionezi. Ai grija, va profita de orice ocazie pentru a se pune intr-o lumina mai buna decat tine.

Citeşte mai mult pe ele.ro