HOROSCOP: Cele mai atrăgătoare zodii

Este de la sine inteles ca fiecare zodie are ceva aparte, un grad de erotism sau sex-appeal. Cert este ca nu exista o reteta general valabila care sa te ajute sa fii atragatoare in fata sexului opus. Unele zodii sunt pur si simplu sexy, in timp ce altele nu au foarte multe calitati.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 09:24
HOROSCOP: Cele mai atrăgătoare zodii

Sexualitatea poate fi imbunatatita de-a lungul anilor, iar la aspectul fizic se poate lucra de asemenea. Astrele insa iti dezvaluie care sunt zodiile care au cea mai mare putere de atractie in fata sexului opus.

Afla daca te numeri printre ele:

Berbec

Guvernate de planeta Marte, persoanele nascute in zodia Berbec sunt foarte pasionale si irezistibile. Se poate spune ca ele sunt foarte sexy si ca reusesc cu usurinta sa se faca remarcate in fata sexului opus. Sunt independente, carismatice, pasionale, au un caracter competitiv si le plac jocurile de cuvinte. Flirtul este principala lor arma.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt guvernate de senzuala planeta Venus. Ele au un instinct sexual foarte dezvoltat, sunt foarte atragatoare si reusesc sa se faca remarcate in orice mediu. Au un sex-appeal puternic, sunt foarte pasionale si senzuale si au o frumusete aparte. In acelasi timp sunt si foarte vulnerabile, ceea ce inseamna ca pot fi ranite usor. Aceste persoane se pozitioneaza in topul celor mai atragatoare zodii.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte capricioase si schimbatoare, dar tocmai aceste defecte le fac atragatoare in fata sexului opus. Ele reusesc sa creeze un adevarat mister in jurul lor. In plus, sexualitatea acestor persoane este data si de viclenia lor, ele se joaca cu vorbele si au o mare putere de manipulare. Aceste persoane sunt sexy si pentru faptul ca reprezinta o provocare mentala.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.