Horoscop: Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie

Nu toate femeile sunt bune la pat, dar aici trebuie sa se tina cont si de influentele astrale. Se pare ca unele zodii au o inclinatie catre sex si fac totul foarte natural, in timp ce altele sunt stangace si timide.

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 09:13
Horoscop: Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie

Cu toate acestea, femeile atrag barbatii ca un magnet, asta pentru ca sexualitatea lor este foarte puternica. Daca sunt stangace cand vine vorba de sex, ele pot invata pe parcurs, trebuie doar sa invete sa profite de atuurile lor.

Iata care sunt cele mai bune femei la pat, in functie de zodie:

Berbec

Femeile nascute in zodia Berbec nu au o sexualitate puternica si nu par ca ar fi foarte pricepute in pat. Cu toate acestea, in cazul lor se poate spune ca aparentele insala. Avand un caracter vulcanic, ele sunt foarte active in pat si parca nu s-ar mai satura de sex. Trec de la o partida la alta foarte usor, fara sa oboseasca si sunt mereu dornice de mai mult.

Citeşte şi Cum se comportă zodiile în FAMILIE: Cele mai proaste obiceiuri care le definesc viaţa

Taur

Femeile Taur sunt recunoscute pentru calitatile pe care le au atunci cand vine vorba despre sex. Ele sunt adevarate zeite in pat, adora sa isi satisfaca partenerul si nu sunt deloc pudice. Gurmande de fel, ele vor savura fiecare participa a sexului opus, oferindu-i placere maxima. La fel ca femeile Berbec, sunt foarte active si pot face sex chiar si o noapte intreaga.

Vezi şi Horoscop: Câte cumpene sentimentale ai în viaţă, în funcţie de zodie

Gemeni

Femeile nascute in zodia Gemeni sunt pline de energie, creativitate si au o predispozitie catre sex foarte crescuta. Au o putere de seductie uimitoare si reusesc sa cucereasca orice barbat. Nu sunt deloc modeste atunci cand vine vorba despre performantele lor sexuale si adora sa-i faca pe barbati sa le cada la picioare. Au fantezii sexuale demne de filmele pentru adulti si sunt foarte spontane.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.