Horoscop: Cele mai bune trucuri pentru a-i stârni interesul, în funcţie de zodia lui

De multe ori, ne este dificil să înţelegem dorinţele bărbaţilor şi dăm greş atunci când vrem să-i facem interesaţi de persoana noastră. În realitate însă, lucrurile sunt mult mai simple, trebuie doar să învăţăm să ne folosim de propria sexualitate, pentru a le stârni interesul.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 08:38
Horoscop: Cele mai bune trucuri pentru a-i stârni interesul, în funcţie de zodia lui

Limbajul corpului este si el foarte important atunci cand vrem sa cucerim, insa nu ne putem baza doar pe cateva miscari lascive si o vestimentatie sumara. Foarte important este sa stim ce isi doreste barbatul din fata noastra, iar astrele ne pot ajuta.

Afla care sunt cele mai bune trucuri pentru a-i starni interesul unui barbat, in functie de zodia in care s-a nascut!

Berbec

Barbatul Berbec este foarte incapatanat si retras, asa ca nu isi va arata foarte usor interesul fata de tine. Cu el, vei avea ceva de munca, mai ales daca iti doresti foarte mult o relatie amoroasa. Locul cel mai bun in care poti sa-l faci sa fie cu ochii numai pe tine este pe ringul de dans, pentru ca acolo iti poate studia toate miscarile si in mod sigur va fi impresionat de ce poti face. Indrazneste sa te joci putin cu mintea lui si iti va pica in „plasa”.

HOROSCOP DRAGOSTE: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară

Taur

Taurul este gurmand, pofticios si foarte indraznet, asa ca trebuie sa inveti sa-i trezesti toate simturile, daca vrei sa-i starnesti interesul. Invita-l la tine acasa, gateste-i ceva irezistibil si adopta o atitudine sexy, in mod sigur nu vei da gres si il vei avea la degetul mic. Odata interesat de tine, Taurul se va stradui sa-ti ofere cele mai intense senzatii, asa ca poate fi o partida foarte buna.

Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte vorbaret si trebuie sa fie prezent la toate evenimentele importante, asa ca ai un punct de reper foarte important, in ceea ce-l priveste. Fii sociabila, activa, nu-ti fie teama sa te bagi in seama cu el si in niciun caz nu refuza sa discuti pe anumite teme. Cu cat vei fi mai deschisa si mai sigura pe tine in conversatiile cu el, cu atat mai mult vei reusi sa-i starnesti interesul.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.