HOROSCOP: cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

Publicat: Marţi, 13 Martie 2018 18:05 // Actualizat: Marţi, 13 Martie 2018 18:05 // Sursa: romaniatv.net

Ar putea încerca să te păcălească şi să pretindă că este sută la sută normală, dar fiecare zodie are o latură ciudată care te va surprinde!

BERBEC

Berbecul se sperie de orice. În ciuda personalităţii sale, Berbecul poate fi speriat de unele lucruri destul de ciudate. Cu toate că se dă curajos iniţial, apoi tremură într-un colţ de frică. Oamenii pot fi şocaţi să-l vadă cum reacţionează atunci când vede un păianjen, dar trebuie ignorat, îi va trece!

TAUR

Taurul poate fi extrem de încăpăţânat cu privire la unele lucruri atât de banale sau evidente. Cu toate că i se pun dovezile în faţă, acest nativ nu-şi va recunoaşte greşelile. Încearcă să găsească tot felul de scuze şi de poveşti cât mai elaborate pentru a-şi acoperi urmele. Acest comportament devine ciudat uneori şi dacă nu recunoaşte la timp, îşi poate pierde prietenii. 

GEMENI

Nativul din Gemeni nu poate sta locului nici cinci secunde. Acesta e puternic fizic şi flexibil, dar uneori corpul său pare să fie independent de creier şi să aibă unele mişcări impusive şi ciudate. Mulţi din grupul lui sunt dansatori sau atleţi, aşa că vor încerca să îi ascundă aceste ieşiri ciudate.

RAC

Racul este atât de nostalgic încât nu poate să se desprindă de amintiri. Acestuia îi place să păstreze suveniruri şi amintiri pentru a-şi reaminti de momentele dragi şi iubirile pierdute, dar exagerează şi are întregi colecţii. Există un punct în care nostalgia devine înfricoşătoare şi foarte ciudată. Va muri în compania pisicilor dacă nu va renunţa la trecut!

Citeşte mai multe pe eva.ro

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
astrologie horoscop horoscop ciudatenii zodii lucruri ciudate zodii zodii ciudate
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
12 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H