HOROSCOP Cele mai depresive şi instabile emoţional zodii

HOROSCOP. Se spune că cei născuţi sub semnul zodical al racului sunt oamenii cei mai instabili emoţionali. Asemănători sunt şi capricornii. De asemenea, leii şi peştii sunt zodii care suferă mult.

RomaniaTV.net
24 aug. 2017, 11:07
HOROSCOP Cele mai depresive şi instabile emoţional zodii

Rac- Zodia cea mai instabilă emoţional, Racul este şi una dintre cele mai depresive zodii. „Starea lor este dată de faptul că nativii născuţi în această zodie simt adesea că nimeni nu îi iubeşte”, explică astrologul american. De multe ori, Racii simt că nu pot lupta singuri cu greutăţile vieţii. Dacă nu reuşesc să înveţe că le pot gestiona singuri, ei riscă să se lupte multă vreme cu depresia. 

Capricorn

Capricornul se luptă cu Racul pentru locul întâi în topul celor mai depresive zodii. „Nativii acestei zodii vor garanţii înainte de a-şi asuma riscuri în viaţă şi de a se mobiliza, iar lucrul acesta duce la apariţia stărilor depresive. Motto-ul Capricornilor este «Asigură-te!». Din păcate, de multe ori nu poţi fi sigur încotro te duce viaţa, ea nu poate fi controlată”, spune astrologul Rick DiClemente, potrivit horoscoponline.net. Dincolo de lucrul aceasta, Capricornul este cea mai pesimistă zodie dintre toate. Nativii Capricorn îşi asumă responsabilităţi în numele altora, din motiv că nu au încredere în capacitatea celorlalţi de a rezolva problemele. 

Scorpion

Scorpionii se numără şi ei printre cele mai depresive zodii, iar asta pentru că trăirile lor emoţionale sunt foarte profunde, intense. „De foarte multe ori, tristeţea lor apare pe fondul unei relaţii de cuplu care şi-a pierdut din strălucirea de altădată. Atât Scorpionul, cât şi Balanţa se concentrează prea mult asupra relaţiei, dar aceasta este una dintre caracteristice lor”, susţine astrologul american. 

Peşti

Puţine zodii suferă la fel de mult în tăcere precum nativii din Peşti, motiv pentru care şi ei se încadrează în cele mai depresive zodii. Ei nu vor să-şi arate suferinţa, pentru că nu-şi doresc ca oamenii din jur să se simtă prost din acest motiv. „De obicei, depresia Peştilor este urmarea faptului că nu luptă suficient pentru drepturile lor, simţind că este de datoria lor să se sacrifice. Ei trebuie să scape de această victimizare care este propria lor «operă»”, spune astrologul. 

Leu

Nativii din zodia Leu nu par niciodată trişti, dar aparenţele pot fi foarte înşelătoare. Această zodie guvernată de Soare este de cele mai multe ori optimistă, dar nativii Leu reuşesc să-şi ascundă foarte bine stările emoţionale, mai ales de ei înşişi. „Ei suferă foarte mult şi devin depresivi când nu se simt respectaţi. Leii fac eforturi mari să rămână optimişti şi să se poarte ca şi cum totul este în regulă, dar nu este întotdeauna aşa.