HOROSCOP: Cele mai „hot” combinaţii de zodii. Ce cuplu scoate flăcări în dormitor

Fiecare zodie are caracteristicile ei și zodiile nu pot fi toate compatibile între ele. Unele se înțeleg de minune, altele nu pot purta o discuție pentru că ies scântei de fiecare dată.

18 dec. 2017, 15:26
HOROSCOP: Cele mai „hot” combinaţii de zodii. Ce cuplu scoate flăcări în dormitor

Astrele ne dezvăluie care sunt cele mai bune combinații de zodii și care sunt zodiile care se potrivesc cel ma bine în dormitor. Astrele spun că cele mai bune combinații de zodii sunt cele care au același semn: foc, apă, pământ și aer.

Foc: berbec, leu și săgetător

Pământ: taur, fecioară și capricorn

Aer: gemeni, balanță și vărsător

Apă: rac,scorpion și pești

Iată care sunt cele mai „hot” combinații de zodii:

Femeia SCORPION + Bărbatul TAUR

Combinația dintre aceste două semne zodiacale este una extrem de puternică și se lasă cu scântei în dormitor. Femeia scorpion și bărbatul taur vor avea o relație de invidiat. Ca în natură, apa și pământul fac totul să rodească, nu-i așa?

Bărbatul BERBEC + Femeia SĂGETĂTOR

Combinația foc – foc, face să fie tot foc și flăcări în dormitor, însă de pasiune. Aceste două semne zodiacale vor avea parte de momente intime explozive și atmosfera va fi de fiecare dată explozivă.

Femeia VĂRSĂTOR + Bărbatul GEMENI

Semne de apă, atât nativele din vărsător, cât și nativii din gemeni își pun în aplicare toate fanteziile și vor avea parte de cele mai incitante momente intime pentru că dispun de o creativitate ieșită din comun.

Bărbatul CAPRICORN + Femeia FECIOARĂ

Atunci când nu sunt împrenă, aceste două semne zodiacale sunt lalocul lor și tind chiar să fie timide, însă în momentul în care se întâlnesc se dezlănțuie, mai ales în dormitor. Își dau frâu imaginației și uită de prejudecăți.

Bărbatul PEȘTI + Femeia SCORPION

Aceste două semne zodiacale de apă au suficiente fantezii încât ar putea să umple un ocean. Combinația dintre ele este una senzuală pentru că scorpionul poate să manipuleze nativii din pești și pe aceștia din urmă nu-i deranjează deloc.

Bărbatul LEU + Femeia RAC

Focul și apa se potrivesc de minune pentru că sunt binecuvântați de soare și de lună. Racul este sensibil, iar leul este curajos și preia inițiativa în momentele intime și racul îl urmează.

Femeia CAPRICORN + Bărbatul SCORPION

Acești nativi sunt întotdeauna dornici de noi aventuri între așternuturi și de aceea constituie o combinație perfectă. Aceste zodii se înțeleg de minune în dormitor.

Bărbatul RAC + Femeia SCORPION

Aceste două semne zodiacale sunt extrem de posesive, însă nu vor avea niciodată neînțelegeri din acest motiv. Aceste două zodii dețin secretul unei relații intime în care plăcerea este pe primul plan.

Femeia BERBEC + Bărbatul SCORPION

Ambele semne zodiacale au aceeași planetă care le guvernează și de aceea sunt atât de compatibile. Focul arde și apa fierbe.

Femeia BALANȚĂ + Bărbatul RAC

Combinația dintre aceste două semne zodiacale, dintre aer și apă, este efervescentă. Această relație este cea mai simpatică dintre toate.