HOROSCOP: Cele mai intime secrete ale zodiilor

Perfectul si analiticul nativ din Fecioara pare ca are totul sub control (la exterior), dar, in realitate, are mari probleme in a-si tine viata in frau.Racii par ca poarta toata lumea pe umeri. In timp ce Scorpionii sunt speriati de gandul de a fi apropiati de ceilalti oameni. Care este punctul slab al invicibilului Berbec, dar al nemilosului Leu?

19 sept. 2017, 17:10
HOROSCOP: Cele mai intime secrete ale zodiilor

Berbec

Nu le place sa isi piarda prietenii. Desi pare ca nu sunt afectati de o despartire, in realitate, sufera foarte mult si regreta ca s-au certat. Ar face orice sa-i aduca inapoi.

Taur

Cea mai mare frica a unui Taur este ca nu il vrea nimeni in preajma sa, ca va fi uitat. Intrebarea lor frecventa este daca ii iubeste cineva si daca sunt importanti pentru cineva.

Gemeni

Incearca din greu sa-si faca loc intr-un grup si sa aiba prieteni. Se schimba in fel si chip astfel incat sa se integreze intr-o comunitate. Prefera sa faca si ce nu le place doar pentru a nu fi singuri.

Rac

Se prefac tot timpul fericiti, de teama sa nu-i dezamageasca pe cei din jurul lor. Ei simt ca nu trebuie sa-i faca pe ceilalti sa se ingrijoreze din cauza lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.