HOROSCOP: cele mai norocoase zodii din toamna lui 2017. Totul le merge din plin!

Află ce surprize ți-au pregătit astrele pentru următoarele 3 luni și vezi dacă te afli printre zodiile norocoase.

09 oct. 2017, 07:06
HOROSCOP: cele mai norocoase zodii din toamna lui 2017. Totul le merge din plin!

Berbec

Urmează o perioadă excelentă pentru tine. Pe plan amoros, se poate spune despre tine că ai destulă experiență (de obicei neplăcută) și că acum ești pregătită să îți oferi din nou sentimentele. Cauți să faci o schimbare radicală în viața ta, care va avea loc la finele anului 2017. Viața ta romantică va fi cea mai vulnerabilă, dar nu îți face prea multe griji, căci vei reuși să faci față tuturor provocărilor!

Taur

Finalul anului 2017 va veni cu noi experiențe pe plan amoros, multe dintre ele fiind legate de aspectul sexual. În timp ce unele native Taur ar putea rămâne însărcinate, altele vor simți nevoia să devină partenere stabile și dedicate.

Gemeni

Ești extrem de perfecționistă când vine vorba despre dragoste. Nu vei permite oricui să intre în viața ta, mai ales dacă nu îți este pe plac în totalitate. Vei ști să impui limite și anumite standarde, care să arate ce fel de persoană ești și ce fel de relație îți dorești.

Rac

Sfârșitul lui 2017 îți va aduce numeroase beneficii atât pe plan personal, cât și în carieră. Vei fi într-o formă de zile mari, așa că profită de acest lucru și încearcă să evoluezi dacă ai ocazia. Dacă ești muncitoare și ambițioasă, vei căpăta multă încredere și nimic nu ți se va mai părea dificil. Multe persoane se vor arăta interesate față de tine și doar una va fi norocoasă să îți câștige cu adevărat inima.

Leu

Ai început să mai lași la o parte din temeri, lucru care nu poate fi decât benefic pentru starea ta emoțională. E bine să ieși din zona de confort, chiar și în ultimele luni ale anului. Nu îți va mai fi frică să faci compromisuri și te vei lăsa ghidată de intuiție. Vei da peste un noroc financiar neașteptat la jumătatea lunii noiembrie.

Fecioară

De această dată, ești interesată de o nouă relație. Vrei să explorezi oamenii, să îi cunoști mai bine și să le acorzi mai mult timp să te cunoască și să te accepte așa cum ești. Deși ești o fire extrem de rațională, ai fi în stare să faci multe lucruri nebănuite pentru persoana de care te-ai îndrăgostit.

Balanță

Trebuie să lași trecutul în urmă și să te îndrepți spre lucruri noi, care te vor aștepta în viitor. Fie că începi o nouă viață, îți schimbi locuința sau începi o nouă relație, ești pregătită să faci față provocărilor și nimic nu te sperie. Lasă totul și nu privi în urmă!

Scorpion

E posibil ca în următoarele 3 luni să ai parte și de momente neplăcute în familie sau situații critice la locul de muncă, însă acest lucru nu trebuie să te sperie, ci dimpotrivă, să te facă mai puternică. Orice ai avea de înfruntat, ține capul sus și fii încrezătoare! Soarele nu va întârzia să apară și pe strada ta.

Săgetător

Ai putea să fii tentată de a reaprinde o flacără a iubirii din trecut, însă așa cum ciorba reîncălzită nu mai are același gust, nici relația nu va da roade. De aceea, e bine să știi cum să păstrezi o distanță între tine și anumite persoane care vor cu orice preț să îți recâștige sufletul. Fii atentă și nu pune la suflet orice vorbă siropoasă! Cele mai bune lucruri te așteaptă în viitor, nicidecum în trecut.

Capricorn

Dragostea nu va fi o prioritate pentru tine în acest final de an, însă munca întotdeauna. Îți place să îți duci la bun sfârșit obiectivele și, de aceea, meriți numai laude. Cei din jur te apreciază și, într-un final, vei fi recompensată pentru toate eforturile depuse. Totuși, nu refuza dragostea atunci când va ajunge să bată la porțile sufletului tău.

Vărsător

De obicei, ești o persoană relaxată și, uneori, cam delăsătoare, însă la finalul acestui an, o pasiune de a ta te va da peste cap. Te vei deschide emoțional și vei reuși să trăiești experiențe intelectuale la care nici nu te-ai fi așteptat.

Pești

Pregătește-te pentru câteva luni intense din punct de vedere afectiv. Vei trăi noi povești de dragoste sau idile care îți vor pune inima pe jar. Dacă vrei să mai faci un pas în relație, înarmează-te cu răbdarea de a găsi cel mai bun partener.