Horoscop: Cele mai norocoase zodii în 2017

Se anunţă un an 2017 plin de suprize plăcute pentru toţi nativii zodiacului. Însă anul viitor va aduce un plus de noroc pentru anumite zodii, în timp ce alţii vor trebui să muncească mai mult ca să îşi ducă planurile la bun sfârşit.

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 08:28
Horoscop: Cele mai norocoase zodii în 2017

Taur

Sansa este de partea ta si vei primi recunostinta muncii tale de pana acum. Banii vor veni la tine mult mai usor ca pana acum. Ai grija sa nu iti neglijezi sanatatea si sa mergi la medic, pentru niste analize de rutina. Cele mai norocoase luni ale anului pentru tine sunt ianuarie, mai, iunie si septembrie. In aceasta perioada sansa va fi intotdeauna de partea ta.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Cum vei evolua în carieră anul viitor, în funcţie de zodie

Leu

Perseverenta va fi puntul tau forte la anul, de aceea ai sanse mari de reusita. Daca anul acesta ai tot simtit ca ti se pun piedici,in 2017 sitatia se va schimba si iti va iesi tot ceea ce ti-ai propus. Nu neglija insa viata sentimentala, caci ai tendinta sa muncesti mult, iar partenerul iti va simti lipsa. Lunile in care Leii vor avea cel mai mult noroc sunt ianuarie, aprilie, mai si iulie.

Balanta

Pritre norocosii anului 2017 se numara si Balantele. Multi dintre cei care au o relatie stabile isi vor pune pirostriile, iar prietenii le vor fi aproape. Si cu sanatatea vor sta excelent. Ar putea sa apara doar mici probleme de sezon. Lunile norocoase sunt aprilie, iulie, august si octombrie.

Varsator

Vei avea nenumarate oportunitati de care sa profiti in anul 2017. Te vei muta in alta tara ori iti vei gasi un loc de munca plin de satisfactii. Sanatatea este excelenta pentru Varsatori, care nu se vor mai lasa afectati de stres, dusmanul lor de temut anul acesta. Le va merge excelent in lunile aprilie, iunie, iulie si august.

Pesti

An nou, posibilitati noi. Iti poti gasi un serviciu mai bine platit, iar viata sentimental se anunta una plina de impliniri. Visele in care pana acum nu ai crezut incep sa capete contur. Partenerul de viata va da dovada de multa intelegere si respect si iti va fi alaturi si in momentele in care simti ca energia te paraseste.