Horoscop: Cele mai petrecăreţe zodii

Tuturor ne plac petrecerile, însă se pare că pentru unele persoane acestea reprezintă modul de viaţă. Descoperă care sunt cele mai petrecăreţe zodii.

RomaniaTV.net
27 dec. 2016, 08:32
Horoscop: Cele mai petrecăreţe zodii

Gemeni

Persoanele Gemeni sunt foarte energice, mai ales atunci cand sunt in preajma oamenilor. Acestea sunt foarte sociabile, asadar se simt intotdeauna bine langa prieteni. Totodata, la petreceri, ele sunt cele care pot vorbi cu usurinta cu oricine, chiar si cu necunoscutii de la bar.

Daca esti Gemeni, atunci probabil stii deja ca toti prietenii se distreaza cu tine, insa cateodata risti sa depasesti o limita. Incearca sa ai mai multa grija de tine si sa nu exagerezi cu aceste petreceri, mai ales cand vine vorba de alcool. Nu uita ca acesta poate cauza imbatranirea prematura si nu-ti doresti acest lucru, nu?

Citeşte şi  Horoscop: Sfatul de care ai nevoie în 2017, în funcţie de zodia ta

Leu

Nativii Leu iubesc cluburile. Acestia isi petrec weekend-ul dansand intreaga noapte, uimindu-i pe cei din jur cu miscarile lor. Pentru ei nu este suficienta o singura petrecere, ci isi fac o lista cu locurile in care trebuie sa ajunga in fiecare noapte. In plus, intotdeauna exista un afterparty la care trebuie sa mearga.

Pentru prietenii lor, Leii reprezinta persoanele potrivite pentru o noapte de distractie in cele mai cool cluburi, insa, ai grija daca ai acest semn astral. Persoanele din jurul tau s-ar putea sa nu tina mereu pasul cu tine, iar asta inseamna ca vei ajunge sa petreci singura.

Citeşte continuarea pe elle.ro