Horoscop: Cele mai puternice femei, în funcţie de zodie

Unele femei se încumetă să ia viața în piept și să lupte cu greutățile, în timp ce altele sunt fragile, delicate și așteaptă ajutorul de la prințul pe cal alb. Vezi care sunt cele mai puternice femei în funcție de zodie.

05 mai 2015, 10:24
Horoscop: Cele mai puternice femei, în funcţie de zodie

Scorpion

Femeia scorpion este puternică pentru că este intensă. Ea simte totul la intensitate maximă și viața cu ea poate arăta ca un carusel pasional. Ca orice apă lină la suprafață, femeia scorpion are profunzimi nebănuite și forța ei se trage adesea din dragostea pe care o simte în jur.

Citeşte şi Horoscop inedit: Topul celor mai rele soacre în funcţie de zodie

Săgetător

Femeile săgetător sunt neînfricate și mereu pline de energie. Ele sunt genul de femei pe care le invidiezi că radiază mereu, sunt gata de acțiune și spontane, chiar dacă știi că se trezesc la 5 dimineața ca să ducă copiii la gradiniță, să spele rufele și să facă un pachet pentru soț. Oare cum reușesc?

Citeşte şi Femeia Scorpion, cea mai rea din zodiac? Top cele mai rele femei în funcţie de zodie

Capricorn

Femeia capricorn are o forță mare interioară. Nu este cel mai spumos partener de conversație și poate că nu arată mult entuziasm în pat, dar ea este inteligentă și rezervată pentru că nu simte nevoia să epateze. Înțelepciunea ei o face să știe că își poate depăși merue limitele și ajunge tot mai sus.

Continuarea pe Unica.ro.