HOROSCOP: Cele mai superstiţioase zodii

Se spune că superstițiile nu s-ar fi putut transmite încă din cele mai vechi timpuri dacă nu ar fi existat oameni care să creadă în ele. Din punct de vedere astrologic, există anumiți nativi mai superstițioși din fire, pentru care vineri 13 este chiar o zi cu mult ghinion. Află dacă te numeri printre ele!

RomaniaTV.net
27 iun. 2018, 08:37
HOROSCOP: Cele mai superstiţioase zodii

Berbec

Crezi că viața ta este asemănătoare cu o călătorie a unui erou, un fel de drum inițiatic despre care ai convingeri foarte puternice. Când te gândești la o superstiție, o iei în serios, pentru că în acest fel ți se pare că vei fi mai puțin vulnerabilă în fața unei întâmplări. Cu alte cuvinte, te bucuri că reușești să preconizezi ceea ce ar putea să ți se întâmple.

Leu

Dacă te-ar întreba cineva, nu ai recunoaște nicicând că ești o fire superstițioasă, însă reacția ta la anumite lucruri arată acest lucru. Dacă cineva rostește un blestem asupra ta sau pur și simplu îți spune ceva ciudat, vei crede că din cauza acelor vorbe aruncate în vânt vei avea ghinion toată viața. Încearcă să te încrezi în tot ce auzi!

Balanță

Tu nu îți dorești să ai ghinion, așa că preferi să urmezi orice superstiție din bătrâni doar pentru a te feri de ghinion. Dacă e nevoie să faci orice ține de tine, o vei face, doar pentru a ști că îți sporești șansele de a avea noroc. De aceea, unii te vor vedea purtând talismane norocoase, ascunzându-te de pisici negre și aprinzând lumânărele și tămâie în locuință.

Afla mai multe despre zodii pe clickpentrufemei.ro.