Horoscop: Cele mai triste zodii, sunt lovite de astenia de primăvară

Când tristețea și depresia pun stăpânire pe sufletul și mintea ta, trebuie să înveți să ceri ajutor. Nimeni nu va reuși să te înțeleagă suficient până nu vei vorbi deschis despre toate problemele pe care le ai. Din punct de vedere astrologic, există câteva zodii predispuse la tristețe, întrucât sunt mai sensibile ca restul. Află dacă te numeri printre ele! 

14 mart. 2018, 09:50
Horoscop: Cele mai triste zodii, sunt lovite de astenia de primăvară

Taur

Nu prea reușești să distingi realitatea de fantezie, iar atunci când îți dai seama că tot ce ai crezut a fost doar o iluzie, devii una dintre cele mai posomorâte persoane. Adevărul poate fi greu de digerat pentru tine, motiv pentru care preferi să îl omiți nu de puține ori. Când simți că suferința atinge cote maxime, poate ar fi mai bine să îți iei o binemeritată pauză și să te relaxezi cu lucrurile care îți plac cel mai mult.

Rac

Emoțiile tale nu au limite, fiindcă ești o persoană extrem de sentimentală, care se implică profund în orice lucru pe care îl face. Te numeri printre cele mai triste zodii pentru că oamenii te rănesc cu ușurință și te fac să te izolezi, pentru a te putea apăra. Încearcă să nu mai pui suflet în orice relație și să îi lași pe ceilalți să facă primul pas. Așa îți vei da seama mai ușor de intențiile lor.

Află care sunt cele mai triste zodii pe clickpentrufemei.ro.